gervasius twinkleminkleson Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Carska epizoda :Hail:Inace su mi ovakve epizode drugih serija bezveze, ali bash su dobro napravili. Razgovor kad Charlie nije obracaju paznju na to sta ova dvojica pricaju + Dee i Twink, Twank, Twunk monolog
WTF Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 Do I vote for a Republican who wants to blast me in the ass or a Democrat who wants to blast me in the ass?It looks like politics is just 1 big ass blasting!mislim, ovo sam malo parafrazirao ali ipak
gervasius twinkleminkleson Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 "Some cocks can't be unsucked" + Trash song
gervasius twinkleminkleson Posted October 26, 2012 Author Posted October 26, 2012 McPoyles are back! :Hail:Frank: I understand the McPoyle bloodline is very strong. Liam: Legions of us, thousands sturdy, once ruled this fine land. Our bloodline was as pure as the driven snow. Dee: Then what happened?Liam: Syphilis killed about half of us. Mongoloidism got most of the rest.
scab Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 poslednje dve su razbile.poseban treat bio guillermo del toro...
Lrd Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Dragi PPP-e,Moram da priznam nešto. Po povratku s puta u 5 ujutru prva serija koju sam skinuo bila je Sunny. U pet minuta skidanja sam se mazio sa psom, a ostalo vreme sam pogledao dva puta ovu epizodu uzastopno.Racionalizacija: Čekam da odspavam svoja četiri sata da budem svež za Parks.Ali, JAO BOŽE!!!!!Pa kolika je ovo ludnica, ovo odavno više nema veze ni sa čim i otišlo je u neki kurac van sunčevog sistema.Znamo da sve dame vole Čarlija, ali posle ove epizode....hahahahahahaha :Hail: :ziga:
Moća Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Jos nema srpskih titlova a gleda mi se ću dumrem.
scab Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 prvi put da sam još od sopranosa pogledao dva puta uzastopno epizodu neke serije! ova bi bila dobra za kraj serijala.
gervasius twinkleminkleson Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 Kakvi idioti If you're in my room you're always being filmed.
Skyhighatrist Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 O jebem ti... Idem da odgledam poslednje dve ponovo (treći put u 24h) :lolol:Obe režirao Richie Keen, njegove su još 6. i 7., baš me zanima da li će ponoviti ovaj 1 vrh :0.6:
copkillah Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Lrd se nije oglasio, pretpostavljam da još uvek dolazi sebi.
Lrd Posted November 10, 2012 Posted November 10, 2012 Ma, mrzim život što ne mogu da gledam serije. Moram priznati da je ovo bila jedna od retkih epizoda kada se nisam smejao, ali sam svakako uživao. Verovatno ću se smejati na drugo gledanje.
Recommended Posts