Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

it's always sunny in philadelphia

Featured Replies

:huh: ali... ali...

... ni kad Čarli kaže za varikinu "it smells good, it tastes good"? ili kada kaže "i'll stop hiding the pigeon" i baci mrtvog goluba?

• Replies 393
  • Views 39.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Chika Spale
    Chika Spale

Zasto je ovaj sveti topic potonuo! U stvari dizem ga da bih informisao ko ne zna - pocela je 16ta sezona () - izaslo je vec cetiri od osam epizoda. Odgledao sam prve tri i mogu reci da su sve tri dobr

Posted Images

:huh: ali... ali...

... ni kad Čarli kaže za varikinu "it smells good, it tastes good"? ili kada kaže "i'll stop hiding the pigeon" i baci mrtvog goluba?

:D Kažem, za sada.
  • Author

Moram da priznam da je i meni ovo najmanje smijesna epizoda u sezoni. Previse kreveljenja za moj ukus. Sto ne znaci da je bila losha, bilo je carskih momenata ['There was a third twin, named Donnie...'].

I meni su mnogo smešniji kad ima manje histerije i kreveljenja. Ali nema veze, prethodnih nekoliko se bile urnebesne.

Morali su sebi malo da daju oduška. I uvek volim da slušam Čarlija kada se dere :D

Ma volim i ja, Čarli i Denis su mi omiljeni likovi, i obožavam svaki sekund ove serije, jer sam je mnogo rano otkrio i smatram je nekako svojom, jer mi bliža okolina, inače navučena na serije, ne miriše Filadelfiju, iz meni neshvatljivih razloga.

Edited by nemoderisani

U mojoj bližoj okolini, možda je samo jedna osoba imala "meeeh" reakciju. Ostali su mi obećali prvo ili sledeće dete.

U mojoj bližoj okolini, možda je samo jedna osoba imala "meeeh" reakciju. Ostali su mi obećali prvo ili sledeće dete.
Kod mene 3/3. I primetio sam patern, štreberi ne kapiraju. Prodao sam im Eastbound, Louiea, Archera, Penn & Teller BS i još ponešto ali ovo ne kapiraju. Bah, Star Wars - Tolkien škola, ne kapiram ja njih. <_<

Ja sam zahvaljujući PPP-u počeo da gledam Filadelfiju. :Hail:15dxqg7.gif

Hohohohoho!!! Apsolutna dominacija na svim frontovima! :0.6:I automatski mi je Paf Dedi postao simpatičan. :lol:

Ma da li je moguće? :Hail:

• 3 weeks later...

Super je bila epizoda, ali je realno™ previše blizu mojoj istini da bih se smejao.A Denis je postao toliko lud da ne znam kako hoda uopšte. Ili kako nikoga ne ubije. :lolol:

• 2 weeks later...
  • Author
3zxQd.gif

Okej je bilo finale. Mada, moram da priznam da kao da su malo uzeli pauzu u ovoj sezoni, sa autocitatima i ostalim. Prvi put u finalu osme sezone mi je malo opala suspenzija neverice pa sam provalio da je Kejtlin Olson u stvari dobra riba. Pomoglo je i to što je nosila japanke celu epizodu. :)A i prekratko je trajala sezona, malo je ovo epizoda, ko će da čeka sad septembar. :(

Gde si kupio E10?