DrIlic Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Od ponedeljka malo menjaju semu: 18:00 Vesti (navodno treba da promene i naziv u Prvi dnevnik) 18:20 Exkluziv 18:40 Exploziv Od jeseni i u nocnom terminu dolazi i nova emisija nalik Explozivu.
stoka Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Dakle, jesenja šema svih komercijalnih televizija biće u znaku izreke: Udri brigu na veselje ... B92 će se utopiti u Bulevar, a Prva u Ekskluziv i Grandove emisije ... Naravno, ne zaboravimo ni Pink i zabavno-humorističku emisiju "Teška reč", uz jedno pitanje koje se nameće: Da li će premijer gostovati svake nedelje u ovoj emisiji, ili samo jednom mesečno, kao do sada?
ilijaj Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Nešto više o toj novoj emisiji ovde. http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:504583-Dejan-Vucenovic-Za-jesen-spremamo-bombu
Frank Pembleton Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 Nešto više o toj novoj emisiji ovde. http://www.novosti.rs/vesti/scena.147.html:504583-Dejan-Vucenovic-Za-jesen-spremamo-bombu Lepo upakovane patetične priče.Što jadnije to bolje.Nećemo zaboraviti poplavljene, sve dok se vučić slika sa zvezdanom...
ilijaj Posted August 25, 2014 Posted August 25, 2014 A zanimljivo je da je nakon propasti Nove Constantin izgleda obnovio saradnju sa Prvom, jer ponovo počinje Radna akcija u poplavljenim područjima.
Frank Pembleton Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 A zanimljivo je da je nakon propasti Nove Constantin izgleda obnovio saradnju sa Prvom, jer ponovo počinje Radna akcija u poplavljenim područjima.Radna akcija nije njihova bila.
ilijaj Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Ovde kažu drugačije. http://www.constantinentertainment.com/cmsrs/front_content.php?idcat=&idart=1333
kud u maglu Simoviću Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 to je staro, i bilo je aktuelno dok je konstantin bio u srbiji. sad je to preuzeo adrenalin.
DrIlic Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Oterasmo i Konstantina iz Srbije :frust: jedini je radio dobre emisije na nasem poderuciju pored adrenalina. Zna li se koje je sve emisije adrenalin preuzeo od Konstantina.
salerokada Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Dobre emisije? Ako misliš na Radnu akciju, ona je potencijalno odlična emisija. ali, u našoj izvedbi je
Haralampije Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Drlicu jel znas ti ko je vlasnik Konstantina?Koje dobre "emisije"?
akibono Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 prosto mi je neverovatno da postoje ovakvi naizgled iskreni ljuditelji domaće TV produkcije.... pomalo sam zatečen
DrIlic Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Pa izmedju dva zla biram manje, a ako bas zelite da znate od tzv domace produkcije gledam samo Kesica, Galilea i ponekad kad uhvatim Vesti na b92 i to je to. Od emisija na Prvoj sam voleo ponekad da bacim pogled na Paklenu kuhinju i to je to.... Koliko sam cuo Radna akcija sada ide u poplavljena podrucija.... @Haralampije mislim da su neki Nemci Edited August 26, 2014 by DrIlic
ilijaj Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Constantin bi trebalo da su Nemci vlasnici, ali sam negde čuo kada je bio sad za Novu da su imali muljevine neke, tako da ne znam. Zar se nije Adrenalin stopio sa MBK, pa su posle X Factor-a pukli? Sad mi ništa nije jasno, ako može neko da pojasni malo bi bih zahvalan.
Recommended Posts