July 6, 201014 yr Na stranu zelena boja, ali ove cik cak varijante koje forsiraju ove sezone su presmesne. U krajnjem slucaju ovo je jako slicno slovenackim dresovima...Ne znam, lepo je biti inventivan ali ovo je previse, kao deci da su dali da saraju.Meni ovo lici na Slonje (doduse njihovi imaju TRIglav)....BTW neko od komentatora u prenosima rece da je ovo poslednje prvenstvo na kome SLO nosi zelenu boju kao svoju karakteristicnu...
July 6, 201014 yr Meni ovo lici na Slonje (doduse njihovi imaju TRIglav)....BTW neko od komentatora u prenosima rece da je ovo poslednje prvenstvo na kome SLO nosi zelenu boju kao svoju karakteristicnu...Da, od 2012. dres SLO reprezentacije ce biti u bojama zastave, dakle bela, plava i crvena. Domaci ce najverovatnije biti skroz bele boje sa plavim brojevima na ledjima i dodacima crvene.
July 6, 201014 yr Author Da, od 2012. dres SLO reprezentacije ce biti u bojama zastave, dakle bela, plava i crvena. Domaci ce najverovatnije biti skroz bele boje sa plavim brojevima na ledjima i dodacima crvene.
July 7, 201014 yr od svih dresova koje nisam znao, na WC me najvise dojmio ovajgana rezervnia od onih koje sam znao, ovaj u novoj inkarnaciji je vrh
July 7, 201014 yr fc st pauli home / away / third germany treci dres me podseca na ribu koja ne bi trebalo ali mi se svidja... ono, ruzna je ali ima nesto neodoljivo u njoj...
July 7, 201014 yr Nisam ljubitelj MUTD-a ali ovaj dres mi se izuzetno dopada,uostalom kao i ovaj prethodni.Ako se ovaj ispostavio tacnim znaci da ce i rezervni dres izgledati onako kako je predvidjano on je blagi uzas,izgleda kao s buvljaka.
July 12, 201014 yr Ova Kilibarda i nije toliko ogromna i visoka kao sto se tvrdi...btw, dres mi se ni najmanje ne dopada ali zavidim partizanovcima sto furaju adidas Edited July 12, 201014 yr by McCabe