Frank Pembleton Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Na stranu zelena boja, ali ove cik cak varijante koje forsiraju ove sezone su presmesne. U krajnjem slucaju ovo je jako slicno slovenackim dresovima...Ne znam, lepo je biti inventivan ali ovo je previse, kao deci da su dali da saraju.Meni ovo lici na Slonje (doduse njihovi imaju TRIglav)....BTW neko od komentatora u prenosima rece da je ovo poslednje prvenstvo na kome SLO nosi zelenu boju kao svoju karakteristicnu...
Mauci Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Meni ovo lici na Slonje (doduse njihovi imaju TRIglav)....BTW neko od komentatora u prenosima rece da je ovo poslednje prvenstvo na kome SLO nosi zelenu boju kao svoju karakteristicnu...Da, od 2012. dres SLO reprezentacije ce biti u bojama zastave, dakle bela, plava i crvena. Domaci ce najverovatnije biti skroz bele boje sa plavim brojevima na ledjima i dodacima crvene.
ducca Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Da, od 2012. dres SLO reprezentacije ce biti u bojama zastave, dakle bela, plava i crvena. Domaci ce najverovatnije biti skroz bele boje sa plavim brojevima na ledjima i dodacima crvene.
yolo Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 od svih dresova koje nisam znao, na WC me najvise dojmio ovajgana rezervnia od onih koje sam znao, ovaj u novoj inkarnaciji je vrh
Sandens Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 fc st pauli home / away / third germany treci dres me podseca na ribu koja ne bi trebalo ali mi se svidja... ono, ruzna je ali ima nesto neodoljivo u njoj...
ducca Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Inace, leakovani Man Utd dres se ispostavio tacnim:
clever bastard Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Nisam ljubitelj MUTD-a ali ovaj dres mi se izuzetno dopada,uostalom kao i ovaj prethodni.Ako se ovaj ispostavio tacnim znaci da ce i rezervni dres izgledati onako kako je predvidjano on je blagi uzas,izgleda kao s buvljaka.
Hamlet Strašni Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Nije sto je ogavan, meni je ovaj partizanov...
Ryan Franco Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 (edited) Ova Kilibarda i nije toliko ogromna i visoka kao sto se tvrdi...btw, dres mi se ni najmanje ne dopada ali zavidim partizanovcima sto furaju adidas Edited July 12, 2010 by McCabe
sherman Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 ali je zato Sale kapiten miljenik kamere i objektiva
Recommended Posts