ducca Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 (edited) Negde sam procitao da je ovo potencijalni fake ali videcemo. Meni ima smisla - O kragna, NIke stil za WC. A i retro je uvek ok, jednostavnost iznad svega. Inace 1. aprila Umbro konacno objavljuje jedan od najstroze cuvanih dresova - England Home WC 2010. Bas sam znatizeljan...Takodje i ovo treba pomenuti:http://www.football-shirts.co.uk/fans/liverpool-home-shirt-to-be-revealed-8-april_6593Kraj jedne ere (Carlsberg). Jes da ne mirisem Liverpool ali moram priznati da su imali jednog od najgotivnijih sponzora zadnjih skoro 2 decenije. Prepoznatljiv, originalan, stylish...malo mi je i krivo sto prelaze na neke levake. Jebene banke i finansijske institucije Edited March 29, 2010 by ducca
Boza_zvani_Pub Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 (edited) SP mix:francuska awayengleska awayargentina awaybrazil homebrazil awaypo meni najbolji/lepsi dres:nemacka homeedit: zapazanje, kako englezi stidljivo stavljaju ovu zvezdicu iznad grba, kao da se stide tog famoznog sp-a '66. Edited March 30, 2010 by Boza_zvani_Pub
MocaVukotic Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 FRA away odlicni...nekad su i naši away bili isti takvi, tamo negde sredinom 80-ih
ducca Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Inace 1. aprila Umbro konacno objavljuje jedan od najstroze cuvanih dresova - England Home WC 2010.Ovo je ipak bila dezinformacija. Engleski home dres je ustvari isti onaj potpuno beli sa kraja kvalifikacija. Otprilike ce biti i jedina repka koja nece igrati u novom dizajnu na WC (ne racunajuci rezervni).http://englandstore.thefa.com/stores/fa/products/kit_selector.aspx?selector=91
John Coltrane Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 tad su valjda ispali (ili bili pred ispadanjem) sa sve Ravanelijem, Zuninjom, Robi Mastoom...
Ryan Franco Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ovo je ipak bila dezinformacija. Engleski home dres je ustvari isti onaj potpuno beli sa kraja kvalifikacija. Otprilike ce biti i jedina repka koja nece igrati u novom dizajnu na WC (ne racunajuci rezervni).http://englandstore.thefa.com/stores/fa/products/kit_selector.aspx?selector=91Au, sto je dobar ovaj golmanski maslinasti. Pravo iz 1896 stigao.
ducca Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 nesrecni lottoi jedno ulepsavanje za C'ship (ali i polufinale kupa)
crtamOrasi Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 meni ovi bili odlicni. i parma jedna od najgotivnijih ekipa ikad. ova nova dekintirana parma nije moja <_<
Boza_zvani_Pub Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 zna li se datum kada ce 'nike' zvanicno objaviti home varijante dresova evropsskih reprentacija za sp?
ducca Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 (ovaj sa leve strane sto viri me uzasno intrigira... )
Recommended Posts