February 11, 201015 yr dovoljno mi je muka od grba saveza, josh ako "okachimo" i krst naterace me da slusham radio prenose :D ...
February 13, 201015 yr Author Spain away:France away: ( )NZL (All Whites) home:i away Edited February 13, 201015 yr by ducca
February 13, 201015 yr Danski dres je fenomenalan, uvek su imali najbolje dresove.Ovaj nas sa krstacom je mnogo ruzan
February 13, 201015 yr Meni se nas bas svidja. To je prvi nas dres posle dugog vremena koji nije plavo-belo-crveni ili crveno-plavo beli.A NZ je savrsen. Ko je proizvodjac, jel Nike?
February 13, 201015 yr Meni su oba naša fenomenalni, naročito rezervni. Kupujem oba.I ovaj NZL je odličan. I uopšte mi ne smeta ta traka na rukavuEDIT:slovo Edited February 13, 201015 yr by renne
February 13, 201015 yr Author A NZ je savrsen. Ko je proizvodjac, jel Nike?Jest Nike...svi ovi dresovi Nike su procureli i pre zvanicene premijere tako sto su prijavljeni nekoj agenciji za zastitu dizajna ili tako nesto (iz kog razloga na dresovima nema znakova Nike ili grba repki - slucaj sa nama, Portugalcima, NZL,Hrvatima, itd..) pa je neko kapiram izbacio u javnost slike, bez Nike dozvole...Inace u demo-u igrice EA 2010 FIFA World Cup izasao je kompletno dizajn Holandije (mada pretpostavljam i ostalih repki ali se samo ovaj pojavio na netu). Inace igrica izlazi 30. aprila tek... Edited February 13, 201015 yr by ducca
February 17, 201015 yr :isuse:Beli jos i nekako ali ovaj zeleni je ogavan. Od 2012 ce i Slovenija nastupati u bojama zastave.