Jump to content
IGNORED

Dresovi

Recommended Posts

Posted

dovoljno mi je muka od grba saveza, josh ako "okachimo" i krst naterace me da slusham radio prenose :D ...

Posted (edited)

Spain away:20100213013513.pngFrance away:jerseyadidasfraaway.jpg ( :thumbsup: )NZL (All Whites) home:00163451000051source.jpgi away00163451000061source.jpg

Edited by ducca
Posted

Danski dres je fenomenalan, uvek su imali najbolje dresove.Ovaj nas sa krstacom je mnogo ruzan

Posted

Ovo na rukavu me jako nervira, bez toga bi NZ bio savrsen.

Posted

Meni se nas bas svidja. To je prvi nas dres posle dugog vremena koji nije plavo-belo-crveni ili crveno-plavo beli.A NZ je savrsen. Ko je proizvodjac, jel Nike?

Posted

konacno par komada koji nisu negledljivi. danski i spanski su odlicni :thumbsup:

Posted (edited)

Meni su oba naša fenomenalni, naročito rezervni. Kupujem oba.I ovaj NZL je odličan. I uopšte mi ne smeta ta traka na rukavuEDIT:slovo

Edited by renne
Posted (edited)
A NZ je savrsen. Ko je proizvodjac, jel Nike?
Jest Nike...svi ovi dresovi Nike su procureli i pre zvanicene premijere tako sto su prijavljeni nekoj agenciji za zastitu dizajna ili tako nesto (iz kog razloga na dresovima nema znakova Nike ili grba repki - slucaj sa nama, Portugalcima, NZL,Hrvatima, itd..) pa je neko kapiram izbacio u javnost slike, bez Nike dozvole...Inace u demo-u igrice EA 2010 FIFA World Cup izasao je kompletno dizajn Holandije (mada pretpostavljam i ostalih repki ali se samo ovaj pojavio na netu). Inace igrica izlazi 30. aprila tek...ned3.pngned4.png Edited by ducca
Posted

ne treba previse objasnjavanja ciji su...00163557400181source.jpg00163557400201source.jpg

Posted

:isuse:Beli jos i nekako ali ovaj zeleni je ogavan. Od 2012 ce i Slovenija nastupati u bojama zastave.