Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ovaj mi je bio favorite sredinom 90-tih...WerBremenHLS9596.gif

• Replies 2.9k
  • Views 271k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sa današnje utakmice, Palermo:87026_news.jpg:isuse: Skoro isto, Barsa:barca.kit.2009.away.450px.jpgZvanično pojašnjenje boje: The new AWAY jersey is a bright mango (evoking the Mediterranean Sea) :blink::isuse: S druge strane, ova man utd kombinacija mi je bila super:das.jpgA među najboljim dresovima ikad, uz bezobraznu tendenciju da iskočim iz fudbal-šablona:20070126hockey.jpgi:AE10163_Lg.jpgNamerno sam stavio stari, Adidas je uspeo da "pederuša" krojem upropasti najprostiji recept za prelep dres.

• Author

Italija WC away:italientrikotwm6.jpgitalienshortwm1.jpg

• Author

procureli Bayern za sledecu sezonufcbayernkit.jpg

I da završim za večeras, a kad smo već kod ragbija, Harlequins-i su nekada imali isti dezen na dresu kao ova biciklašica, fotku ne mogu nigde naći, što i nije čudo, jel'te:GabrielaPregnolato.jpgAli ubedljivi pobednici, apsolutno jbn nenadmašivi u ružnoći timske opreme od kad ljudi trče za loptom su Stade Français Paris:stade_francais_new_jersey.jpg189608_1.jpgStadeFrancais3rdRugbyT0607-.jpgStadeFrancaisHSS0708.gifstade-francais.jpg

italienshortwm1.jpgovo ko bokserski :D ...Puma je UEFA...
StadeFrancaisHSS0708.gif
Ovaj je do jaja. Da nema ovo Don Ho cveće, nosio bih ga na 1.U kategoriji odvratnih dresova, moj favorit je 1 Horhe Kampos:20050801-as_JorgeCampos_lg.jpgcampos1.jpg9-Tw-1993-13.jpgAkosenevaram, legenda ih je lično dizajnirala.

Edited by kovik

Ovaj je do jaja. Da nema ovo Don Ho cveće, nosio bih ga na 1.
Da, samo to. :lol:

meni je ipak lotto najgrdji, oni dresovi sto je reprezentacija imala na proslom svjetskom, a isti dizajn je imala i ukrajina, i gomila klubova - izmedju ostalih palermo:product-6812925.jpgchievo je prije 2-3 sezone imao spektakularno ruzne away dresove, ali ne mogu nigdje da nadjem sliku :(edit: josh ne nadjoh taj dres chieva, ali evo par zanimljivih kreacija:

milan '95:AC-Milan-95-awayblue.gifinter '96:Inter-96-Turd.gifinter '91:Inter-91-Third-USE.gifopet inter, '97:Inter-Milan-96-Third.jpgjuve '97:Juventus-96-Black4th.giffiorentina '91:Fiorentina-91-Away.jpg

Edited by gervasius twinkleminkleson

F1F4E5A5-BDEC-C48C-8E88C0CE0291B314.jpgovi Bajernovi su takodje odvratni...
  • Author

Ali je prigoda bila sjajna :D Elem ni Utd-ovi te sampionske sezone u LS su bili bez veze, izmedju ostalih i Smajhelov drececi.

generalno svi drechechi su truba...jel se sechash ko medju prvima imao narandzasti od golmana?! :D ...

generalno svi drechechi su truba...jel se sechash ko medju prvima imao narandzasti od golmana?! :D ...
Kralj?
  • Author
Zvonko - Hummel?Ili Ivkovic u repki tamo oko 90.?

predrag brzakovic?