Jump to content
IGNORED

Men's fashion

Leia

Recommended Posts

Posted
Opa, Koki, pa ja nisam pojma imao!
sha?
Posted

Ša ti meni ša? Da si hipsterčina, maco, eto šta.

Posted

Kojote, pogledaj na amazonu, .com, .de ili .co.uk, mada se meni, za sitne stvari, žice i gluposti, gotovo uvek isplati više iz amerike. Gledao sam jaknu, 35$ + 25$ da ti dođe na vrata, oko pet tisuća, samo ne znam kako bi te za tu cifru rebnula carina, i imam problem sa kupovinom odeće preko neta, a šta ako ne odgovara?

Posted
gde u bg naci i kupiti neke jakne poput ovijeh:image1xl.jpgimage1xl.jpgili jos bolje:image1xl.jpgdakle, taj neki fazon. ima li preporuka? hvala.
Pa ovakve bi trebalo da imaju u onim HTZ radnjama.
Posted

kopcanje na grkljanu je vrhstra, ide uz tuzni pogled.

Posted (edited)

Meni je bolji "oni me ne razumeju" pogled u crvenoj jaši. Moćnost kao takva.

Edited by dig_chohano
Posted (edited)

kontas da se lik lozi da je doni darko?(sa slike mislim lik)

Edited by ToniAdams
Posted

Ljbomoran si što je on car. I ja sam. Ljubomoran, ne car.

Posted
Ša ti meni ša? Da si hipsterčina, maco, eto šta.
nis svi modelo hipsterski, moze da se probere.
Kojote, pogledaj na amazonu, .com, .de ili .co.uk, mada se meni, za sitne stvari, žice i gluposti, gotovo uvek isplati više iz amerike. Gledao sam jaknu, 35$ + 25$ da ti dođe na vrata, oko pet tisuća, samo ne znam kako bi te za tu cifru rebnula carina, i imam problem sa kupovinom odeće preko neta, a šta ako ne odgovara?
pa kako da narucim preko amazano ili iz amerike?
Posted

Pa, odem, nađem, pronađem prodavnicu koja ima dobre rates za šipings i naručim, ukucao sam moju novu visu elektron i ono fercera, skinu mi protivvrednost u dinarima na taj dan (ranije sam skupljao na turku, ali to me mrzi), i dobijem potvrdu da je roba poslata. I to je to.

Posted
Pa ovakve bi trebalo da imaju u onim HTZ radnjama.
Ove dve gore su Haringtonke. Ima ih Fred Perry na trgu N. Pasica i u Kralja Petra, svastaroske radnje, prodaju i Timberland. Oko 17,18 soma. Imas u Sisleyu u Uscu i Mercatoru (dok se ne zatvori) slicne za oko 10 soma. Ima i nekih navijackih verzija u Mod 69 u Kralja Milutina, pred bulevarom (ako to radi jos).Ova donja je ogavna.Inace: Baracuta G9
Posted
gde u bg naci i kupiti neke jakne poput ovijeh:... ;) ima li preporuka? hvala.
Na tebe sam mislio gornjim postom, al vidim da je tema apsolvirana...
Posted

fala svima!postupio po C žetonovim direktivama i već sam našao nešto. mada, samo teget&sivi asortiman za sada... :(

Posted

Gde da nađem dobre Jordanke veličine omanjeg čamca?