dig_chohano Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ša ti meni ša? Da si hipsterčina, maco, eto šta.
Vapad Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Kojote, pogledaj na amazonu, .com, .de ili .co.uk, mada se meni, za sitne stvari, žice i gluposti, gotovo uvek isplati više iz amerike. Gledao sam jaknu, 35$ + 25$ da ti dođe na vrata, oko pet tisuća, samo ne znam kako bi te za tu cifru rebnula carina, i imam problem sa kupovinom odeće preko neta, a šta ako ne odgovara?
Tresko Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 gde u bg naci i kupiti neke jakne poput ovijeh:ili jos bolje:dakle, taj neki fazon. ima li preporuka? hvala.Pa ovakve bi trebalo da imaju u onim HTZ radnjama.
ToniAdams Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 kopcanje na grkljanu je vrhstra, ide uz tuzni pogled.
dig_chohano Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) Meni je bolji "oni me ne razumeju" pogled u crvenoj jaši. Moćnost kao takva. Edited April 21, 2012 by dig_chohano
ToniAdams Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 (edited) kontas da se lik lozi da je doni darko?(sa slike mislim lik) Edited April 21, 2012 by ToniAdams
dig_chohano Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ljbomoran si što je on car. I ja sam. Ljubomoran, ne car.
Кристофер Лумумбо Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ša ti meni ša? Da si hipsterčina, maco, eto šta.nis svi modelo hipsterski, moze da se probere.Kojote, pogledaj na amazonu, .com, .de ili .co.uk, mada se meni, za sitne stvari, žice i gluposti, gotovo uvek isplati više iz amerike. Gledao sam jaknu, 35$ + 25$ da ti dođe na vrata, oko pet tisuća, samo ne znam kako bi te za tu cifru rebnula carina, i imam problem sa kupovinom odeće preko neta, a šta ako ne odgovara?pa kako da narucim preko amazano ili iz amerike?
Vapad Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Pa, odem, nađem, pronađem prodavnicu koja ima dobre rates za šipings i naručim, ukucao sam moju novu visu elektron i ono fercera, skinu mi protivvrednost u dinarima na taj dan (ranije sam skupljao na turku, ali to me mrzi), i dobijem potvrdu da je roba poslata. I to je to.
C žeton Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Pa ovakve bi trebalo da imaju u onim HTZ radnjama.Ove dve gore su Haringtonke. Ima ih Fred Perry na trgu N. Pasica i u Kralja Petra, svastaroske radnje, prodaju i Timberland. Oko 17,18 soma. Imas u Sisleyu u Uscu i Mercatoru (dok se ne zatvori) slicne za oko 10 soma. Ima i nekih navijackih verzija u Mod 69 u Kralja Milutina, pred bulevarom (ako to radi jos).Ova donja je ogavna.Inace: Baracuta G9
C žeton Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 gde u bg naci i kupiti neke jakne poput ovijeh:... ;) ima li preporuka? hvala.Na tebe sam mislio gornjim postom, al vidim da je tema apsolvirana...
Ryan Franco Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 fala svima!postupio po C žetonovim direktivama i već sam našao nešto. mada, samo teget&sivi asortiman za sada... :(
Recommended Posts