Tresko Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ne znam da li je cheap, al zar se japiji kod nas oblace u yachting fazonu? Al ajd i to je neki napredak od suskavih trenerki....Pa to mi je haos, taj jahting fazon. Na stranu što i nije neka high klasa.Al' što kažeš, bolje od šuškavih trenerki.
Allegra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 El ti to meni nešto?mhm.skoro idjah u kupovinu Navigare prolecne jakne za ortaka i secam se da je srednja cena bila oko 300 jura.ne znam kako to moze da bude cheap nekom u Srbiji gde je prosecna plata bila 350 jura pre krize, sad je verovatno malo pala.sto se tice kvaliteta, nosashe razni ex-evi, i svi su se hvalili istim, a i nisu neki ficfirici koji paze mnogo na odecu.
Leia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 skoro idjah u kupovinu Navigare prolecne jakne za ortaka i secam se da je srednja cena bila oko 300 jura.Izgleda da trenutno ima neko znacajno snizenje, sto je svakako vest jer kod nas to obicno bude cena umanjena za 2 dinara.Uvek ostanem bez teksta koliko je odeca kod nas preskupa, ne bi me cudilo da je i taj Navigare skuplji u Beogradu nego u Milanu.
Allegra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 same here.zimus videh neki Naf Naf lagani kaputic za 200 evra u Delti, a isti je u Briselu kostao 70 jura.+ su ovde stvari uvek neznatno skuplje od ostalih EU zemalja zbog poreza.razlika je frapantna, nisam mogla da verujem.al ova gore navedena jakna je kupovana u Briselu.
Leia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Mozda su jeftiniji u matici im Italiji... ne znam Svakako jedan ok casual brand, kad kazem cheap stuff ja barem mislim na H&M, C&A i tako to.
Allegra Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 cheap ex-sailors ^_^ybg, trudim se da uznapredujem na toj lestvici, al mi ne ide. :( za sada mi je vrhunski domet fred perry.
Lancia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 ybg, trudim se da uznapredujem na toj lestvici, al mi ne ide. :( za sada mi je vrhunski domet fred perry.captain Fred?¿ jel mu velika ladja?
Lancia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 prekookeanska :Deto, Leii odmah pao pretisak. posle meni pise :zavist:
Leia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 eto, Leii odmah pao pretisak. posle meni pise :zavist:Tebi od zavisti pada pretisak? :D aj polako smisljajte ime za split ^_^
Recommended Posts