3opge Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 sta se bre strecate, revidiro Kim, ko svaki olinjali komunac.kad se pogleda malo kroz istoriju posle ilegalnog rada po partijskim celijama i vijanja sa policijom prija da se okrenes pozoristu i operi i fircash primadone pod baldahinom
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ko je pisao dijaloge treba da bude ubiven sa tonu gnojiva.Jedna karijera ^_^
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Fideo sam cica-macu! :oPa, ovaj je topic ionaco posvećen tebi, kao i svim ostalim stanovištima ^_^ Ali, Indy, priznaj da su Kamerunovi dijalozi katastrofa...
kim_philby Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 sta se bre strecate, revidiro Kim, ko svaki olinjali komunac.kad se pogleda malo kroz istoriju posle ilegalnog rada po partijskim celijama i vijanja sa policijom prija da se okrenes pozoristu i operi i fircash primadone pod baldahinomsamo sam cekao da iz tebe progovori razocarani staljinista. u duhu nicka. sta je lose u socijalistickom konzumerizmu i podbaldahinskim vratolomijama sa dugonogim balerinama?nego, svaki cameronov film je antologijski. a dijaloga se ni ne secam. ko da je to bitno!
Ajant23 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Složio bih da nisu bitni dijalozi, ali Kamerun ih je nažalost pisao... Kada ima scene sa razgovorima na nivou slikovnice, bolje onda da se i zadržao samo na slikama...
assignment Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Odgledao Avatar, 80% CGI - 20% realnog filma, imao sam utisak da sam gledao Disney animation film, tako da mi to vec prilicno smeta... Svakako postoje lepe scene ali sve u svemu, nista posebno ali sigurno dobra zabava za klince izmedju 10 i 16...Prica? Ako nista drugo onda vidi npr neke ´88 Red Scorpion sa Lundgrenom, samo sto su je premestili u svemir i dodali aliens, hehe, stvarno simple as that... No dobro, kao i uvek stvar ukusa, obzirom da me je rent kostao 1,20€, sve je OK
Hella Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 ne sećam se ničeg sa avatara sem glavobolje i oduvadouva keza oduševljene mlađe ćerke koja pokušava da uhvati maslačke dok lete s ekrana po publici.
3opge Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 mozda uzmu Goslinga za nastavak, bas me zanima kako mu stoji repina
Recommended Posts