Jump to content
IGNORED

kim_philby

Recommended Posts

Posted

sta se bre strecate, revidiro Kim, ko svaki olinjali komunac.kad se pogleda malo kroz istoriju posle ilegalnog rada po partijskim celijama i vijanja sa policijom prija da se okrenes pozoristu i operi i fircash primadone pod baldahinom

• Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kim_philby

123

• Indy

47

• Ajant23

46

• yolo

36

Top Posters In This Topic

Posted
ko je pisao dijaloge treba da bude ubiven sa tonu gnojiva.
Jedna karijera ^_^
Posted
Fideo sam cica-macu! :o
Pa, ovaj je topic ionaco posvećen tebi, kao i svim ostalim stanovištima ^_^ Ali, Indy, priznaj da su Kamerunovi dijalozi katastrofa...
Posted
sta se bre strecate, revidiro Kim, ko svaki olinjali komunac.kad se pogleda malo kroz istoriju posle ilegalnog rada po partijskim celijama i vijanja sa policijom prija da se okrenes pozoristu i operi i fircash primadone pod baldahinom
samo sam cekao da iz tebe progovori razocarani staljinista. u duhu nicka. sta je lose u socijalistickom konzumerizmu i podbaldahinskim vratolomijama sa dugonogim balerinama?nego, svaki cameronov film je antologijski. a dijaloga se ni ne secam. ko da je to bitno!
Posted

Složio bih da nisu bitni dijalozi, ali Kamerun ih je nažalost pisao... Kada ima scene sa razgovorima na nivou slikovnice, bolje onda da se i zadržao samo na slikama...

Posted

Odgledao Avatar, 80% CGI - 20% realnog filma, imao sam utisak da sam gledao Disney animation film, tako da mi to vec prilicno smeta... Svakako postoje lepe scene ali sve u svemu, nista posebno ali sigurno dobra zabava za klince izmedju 10 i 16...Prica? Ako nista drugo onda vidi npr neke ´88 Red Scorpion sa Lundgrenom, samo sto su je premestili u svemir i dodali aliens, hehe, stvarno simple as that... No dobro, kao i uvek stvar ukusa, obzirom da me je rent kostao 1,20€, sve je OK cool.gif

• 1 year later...
Posted

jel vise ne volite avatar ili drive?

Posted

ne sećam se ničeg sa avatara sem glavobolje i oduvadouva keza oduševljene mlađe ćerke koja pokušava da uhvati maslačke dok lete s ekrana po publici.

Posted

mozda uzmu Goslinga za nastavak, bas me zanima kako mu stoji repina