November 7, 201014 yr sta se bre strecate, revidiro Kim, ko svaki olinjali komunac.kad se pogleda malo kroz istoriju posle ilegalnog rada po partijskim celijama i vijanja sa policijom prija da se okrenes pozoristu i operi i fircash primadone pod baldahinom
November 8, 201014 yr Fideo sam cica-macu! :oPa, ovaj je topic ionaco posvećen tebi, kao i svim ostalim stanovištima ^_^ Ali, Indy, priznaj da su Kamerunovi dijalozi katastrofa...
November 8, 201014 yr Author sta se bre strecate, revidiro Kim, ko svaki olinjali komunac.kad se pogleda malo kroz istoriju posle ilegalnog rada po partijskim celijama i vijanja sa policijom prija da se okrenes pozoristu i operi i fircash primadone pod baldahinomsamo sam cekao da iz tebe progovori razocarani staljinista. u duhu nicka. sta je lose u socijalistickom konzumerizmu i podbaldahinskim vratolomijama sa dugonogim balerinama?nego, svaki cameronov film je antologijski. a dijaloga se ni ne secam. ko da je to bitno!
November 8, 201014 yr Složio bih da nisu bitni dijalozi, ali Kamerun ih je nažalost pisao... Kada ima scene sa razgovorima na nivou slikovnice, bolje onda da se i zadržao samo na slikama...
November 9, 201014 yr Odgledao Avatar, 80% CGI - 20% realnog filma, imao sam utisak da sam gledao Disney animation film, tako da mi to vec prilicno smeta... Svakako postoje lepe scene ali sve u svemu, nista posebno ali sigurno dobra zabava za klince izmedju 10 i 16...Prica? Ako nista drugo onda vidi npr neke ´88 Red Scorpion sa Lundgrenom, samo sto su je premestili u svemir i dodali aliens, hehe, stvarno simple as that... No dobro, kao i uvek stvar ukusa, obzirom da me je rent kostao 1,20€, sve je OK
March 31, 201213 yr ne sećam se ničeg sa avatara sem glavobolje i oduvadouva keza oduševljene mlađe ćerke koja pokušava da uhvati maslačke dok lete s ekrana po publici.