Jump to content
IGNORED

kim_philby

Recommended Posts

Posted
a sta ti onako odokativno cenis da se dogodilo na kraju filma? 
a sta se ti trudis? svako je preopznmao sebe u tom filmu na mestu na kom treba da bude.
  • Replies 716
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kim_philby

123

• Indy

47

• Ajant23

46

• yolo

36

Top Posters In This Topic

Posted
a sta ti onako odokativno cenis da se dogodilo na kraju filma? 
Да парафразирам Варљиво лето: не знам шта се на крају десило, али знам да је ћопави маринац испао цар.
a sta se ti trudis? svako je preopznmao sebe u tom filmu na mestu na kom treba da bude.
И не само себе, и друге: ево, на пример, ја сам тебе препознао међу онима што мисле да разговор није вредан труда.
Posted (edited)
И не само себе, и друге: ево, на пример, ја сам тебе препознао међу онима што мисле да разговор није вредан труда.
kako s kim. ti si se lepo preopoznao nesto sto ti se ne dopada u filmu, postulirao svoje stavove kontra neke ideologije koju si iscitao tu bas kao i vatikan, US of A marinci, PRC, duda lakic i zalutali branioci evropskih vrednosti od americkog zla. sto bi se reklo jedna korisna diferencijacija.sta ima dalje da se prica? Edited by kim_philby
Posted
kako s kim. ti si se lepo preopoznao nesto sto ti se ne dopada u filmu, postulirao svoje stavove kontra neke ideologije koju si iscitao tu bas kao i vatikan, US of A marinci, PRC, duda lakic i zalutali branioci evropskih vrednosti od americkog zla. sto bi se reklo jedna korisna diferencijacija.sta ima dalje da se prica?
Исто тако бих ја могао теби да кажем да нећу да причам са тобом пошто си ти ишчитао овај филм онако како су га написали сатанисти, педери, комуњаре и залутали браниоци пакс американе. Ал' нисам, него овде изнео свој став и мало би да причам са онима са којима се не слажем пошто имам мало слободног времена и мислим да ћу могу од људи који мисле другачије да добијем неке аргументе које сам никада не бих смислио јер једноставно гледам из другог угла. А ако ти имаш проблем са тим, ено ти брате игнор опција, па поступи онако како те Аватар учи.А реченица "ти си се лепо препознао нешто што ти се не допада у филму" је много јака: јесте, ја сам се препознао у филму, као један од тих дивљака што му спале кућу, па кад крену да га рокну, онда маринци спасу и њега и Шумадију и још му исталамбасају неку даљу рођаку Милицу. Мо'ш мислити... Је л' сада у знак захвалности да гласам за улазак Србије у НАТО? Најскупљи и визуелно најспектакуларнији политички плакат икада.
Posted (edited)
... онда маринци спасу и њега и Шумадију ...
:lol: Edited by Zmitjkoe
Posted
Исто тако бих ја могао теби да кажем да нећу да причам са тобом пошто си ти ишчитао овај филм онако како су га написали сатанисти, педери, комуњаре и залутали браниоци пакс американе. Ал' нисам, него овде изнео свој став и мало би да причам са онима са којима се не слажем пошто имам мало слободног времена и мислим да ћу могу од људи који мисле другачије да добијем неке аргументе које сам никада не бих смислио јер једноставно гледам из другог угла. А ако ти имаш проблем са тим, ено ти брате игнор опција, па поступи онако како те Аватар учи.А реченица "ти си се лепо препознао нешто што ти се не допада у филму" је много јака: јесте, ја сам се препознао у филму, као један од тих дивљака што му спале кућу, па кад крену да га рокну, онда маринци спасу и њега и Шумадију и још му исталамбасају неку даљу рођаку Милицу. Мо'ш мислити... Је л' сада у знак захвалности да гласам за улазак Србије у НАТО? Најскупљи и визуелно најспектакуларнији политички плакат икада.
branioci paks amerikana su glede ovog filma na drugoj strani a ja sa satanistima, pederima i komunjarama nemam toliki problem.da je taj marinac (jednina) srusio stelt i doneo ti na noge glavu predsednika SAD svojerucno verovatno bi mu dao rodjaku milicu za zenu i bez da te pita. mene stvarno vise malo mrzi da djuskam ovu igru. imas 35 strana topika gde smo na ovom mestu vec bili i vratili se.ovaj film ima vise veze sa SF planetary romance zanrom, crnim brdima, karterom sa marsa, sandokanom, tehnoloskom inovacijom, avanturom i ko zna sve cim pre nego sa jednostavnom dnevnom politikom.@morgana:i nije newage. odnosno postoji jasno naucno objasnjenje u maniru klasika zanra za sve sto se desava u filmu.
Posted (edited)
Kao što sam još ranije rekao, ako ništa drugo onda samo zbog ovog uspešnog iritiranja gore navedenih sistema Nevatar je zaslužio svaku paru koju zaradi i pogodio je tačno gde treba. Pošto smo se ionako složili da to zapravo nije film već... nešto... onda možemo makar da mu nađemo društveno odgovornu stranu. A ona definitivno postoji jer nije mala stvar jednim potezom izvesti iz takta tlačitelje, siledžije i licemerne zločince sa svih strana sveta.
Da je ovaj film te "kako ih ti nazivaš" stvarno izbacio iz takta, zar ti stvarno misliš da bi ga na ovaj način reklamirali?Nema lošeg publiciteta, pa je gotovno smešno kako se svi ti "moćni" prosto utrkuju ko će više da proglasi film za kontroverzan. Drugim rečima, praktično ga reklamiraju...EDIT: Dakle, čini se da je film ipak u nečemu omanuo po pitanju po kome se hvali... Ili, možda, ne znam šta drugo... Edited by Ajant23
Posted

shrek je mnogo vise ucinio za polozaj ogrova (ne znam kako se ovo menja po padezima) i ja ga smatram drustveno odgovornijim (i boljim) filmom od avatara.inace, mene avatar najvise podseca na las vegas (kako ga ja zamisljam): puno svetla i neona, a kuca svakako dobija.

Posted
naucno objasnjenje
fuck yeah, sad ima i nauke. ovo neki omnifilm, nauka, filozofija, zabava, efekti. možda konačno i odem da pogledam.
Posted
fuck yeah, sad ima i nauke. ovo neki omnifilm, nauka, filozofija, zabava, efekti. možda konačno i odem da pogledam.
budizam, samanizam, tribalizam, superprovodnici....
Posted
idi gledaj a ja sam trebao napisati naucno-fantasticno.
Posted
da je taj marinac (jednina) srusio stelt i doneo ti na noge glavu predsednika SAD svojerucno verovatno bi mu dao rodjaku milicu za zenu i bez da te pita.
Ништа ти не капираш, што ме нимало не чуди: такво потпуно неразумевање другачијег система вредности је и створило Аватар. Амери су ти што дају своје Mилице и сошкице свима који издају своју земљу и што крвљу (и главама) своје браће дају залоге своје идеолошке исправности. Као што је то урадио и Ким Филби, уосталом. Наравно да ти се свиђа филм.
ovaj film ima vise veze sa SF planetary romance zanrom, crnim brdima, karterom sa marsa, sandokanom, tehnoloskom inovacijom, avanturom i ko zna sve cim pre nego sa jednostavnom dnevnom politikom.
:lol:
Posted
Ништа ти не капираш, што ме нимало не чуди: такво потпуно неразумевање другачијег система вредности је и створило Аватар. Амери су ти што дају своје Mилице и сошкице свима који издају своју земљу и што крвљу (и главама) своје браће дају залоге своје идеолошке исправности. Као што је то урадио и Ким Филби, уосталом. Наравно да ти се свиђа филм. :lol:
:isuse:
Posted
Ништа ти не капираш, што ме нимало не чуди: такво потпуно неразумевање другачијег система вредности је и створило Аватар. Амери су ти што дају своје Mилице и сошкице свима који издају своју земљу и што крвљу (и главама) своје браће дају залоге своје идеолошке исправности. Као што је то урадио и Ким Филби, уосталом. Наравно да ти се свиђа филм. :lol:
ovo je najduhovitije sto si do sada napisao. bez sve sale sto bi reko branko kockica.sto se ostalog tice...ko sto rekoh korisna diferencijacija.
Posted
Амери су ти што дају своје Mилице и сошкице свима који издају своју земљу и што крвљу (и главама) своје браће дају залоге своје идеолошке исправности. Као што је то урадио и Ким Филби, уосталом. Наравно да ти се свиђа филм.
američka soška, orden crvene zastave, isti đavo.. da ne govorimo o hiljadama britanskih porodica koje je zavio u crno..