Jump to content
IGNORED

Stadioni

Recommended Posts

Posted (edited)

Najzeleniji i najsimpaticniji stadion - Princes park - Dartford FC :heart:princes_park.jpgDartford_19.jpgDartford_04.jpgdartford_3.jpg

Edited by crtamOrasi
  • 3 weeks later...
Posted (edited)

krenuli radovi u nišuhttp://www.mondo.rs/s201808/Sport/Sport/Fudbal/Novi_izgled_za_povratak_stare_slave_Caira.htmlsrbcair.jpg

Edited by DR. KUMALO
  • 2 weeks later...
Posted

skoro zavrsen olimpijski stadion u Londonu110324odamdaac069hi.jpg

• 2 months later...
Posted

mislim da je poljudska lepotica izgubila titulu miss ex-yu..i vreme je bilo.arena filip II, skopljearenafilipvtori3010.jpgarenafilipvtori3001.jpgarenafilipvtori3201.jpg

Posted

suepr izgleda. pise da je kapacitet 32.500, meni deluje kao da je dosta veci...

Posted (edited)
arena filip II
:lol: A lep je. Edited by ExicPL
  • 2 weeks later...
Posted

na stranu smešno ime, stadion je veoma jebački. apropo izgleda koji vara, i Poljud izgleda ogroman a prima isto tu negde malo jače od 30.000, jel da?

Posted (edited)

Poljud je delimicno finansiran i od strane RTB Bor pa su radnici istog imali dz ulaz. Valjda?edit:Kad smo kod stadiona Poljud zaista najlepsi, posle toga samo oni bez atletske staze, dakle one and only Bilino Polje, pod cijim tribinama sam odrastao Grbavica i onaj u Krusevcu

Edited by djeneralche
  • 2 weeks later...
Posted
Maksimirska šupa se uređuje, ovo je čak pristojno ispalo. Samo da uklone drvce sa zgrade između severa i istoka :)
Posted

znači ništa od vulkana? :(

Posted
znači ništa od vulkana? :(
Ništa :( Bar će Mexikanci da ga prave:tumblr_l6xv43US1d1qcj7ono1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1310413562&Signature=D0udvI130xxTEEcdWt2jjS7Xqfo%3D
Posted

Je l' se meni čini ili je jug na Maksimiru nekad imao 2 nivoa?