Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stadioni

Featured Replies

Mogli bi sa slikama stadiona staviti i imena posto ih ja pola ne prepoznajem.Ovaj je najljepsiParc_Princes_Exterieur.jpgpar_9.jpgParc des Princes

Edited by borris_

• Replies 325
  • Views 60.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kantrida, sada

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Estadio Monumental, Lima (Peru)    

• Mark Rothko
    Mark Rothko

Novi stadion FK Sarajevo...             15.186 mesta, hotel, restoran, parking, teretana, spa, dvorana, luksuzni stanovi... Cena - 27 miliona e. (za ceo kompleks neverovatno malo)     htt

Posted Images

moj favorit2006_dekuip_lucht.jpgdutch-international-down.jpgde kuip.

Jedan od meni omiljenih stadiona...bez premca po atmosferi od svih sa atletskom stazom. stadioolimpicoroma.jpgStadio Olimpico

Artemio Franchi, istorijski stadion u pravom smislu reci. Oko stadiona zgrade iz 30ih i 50ih. Firentinske boje svuda okolo: zuti malter, zelene zaluzine, crvenkasti krovovi i najplavlje nebo. Stadio_Artemio_Franchi_Fi_4a841713d62d6.JPGSve ima neki starinski smek. I kvart i sam stadion. Na 15min odatle, eto nas u hardkor renesansi. Okolo firentinska brdaArtemio_Franch.jpgNekako se covek zamisli kad shvati koliko je velikih igraca i velih utakmica odigrano tu. (Celu tekmu sam razmisljao o Piksiju, Hadzibegicu, Ivkovicu, Maradoni...) A onda shvatis da je Vembli sravnjen, da se Anfieldu crno pise, da je Olimpijski u Minhenu otisao u istoriju... :(
:wub: inace, franchi ce uskoro da ide u penziju, jer fiorentina uskoro pocinje gradnju novog stadiona.odlicna tema.monumental:AV_Liberti_A.jpgestadio azteca:estadio%20azteca.jpgsan mames [ili kako ga baskijci zovu - la catedral]bilbao_san_mames1.jpgsan paolo [proslog vikenda bilo 50 godina otkad je otvoren]Caod_2.gifsvima nam drag, san nicola :wub:san-nicola1.jpg

Najbrže izgrađeni pokriveni stadion na svetuBrita Arena - Wiesbaden (SV Wehen), 12,500 mesta, 4 meseca izgradnje, 14 milke evra. Ceo stadion je montažnog karaktera, tribine su pod skelama a svlačionice su oni kontejneri (doduše deluxe) simpatično :)brita-arena.jpgWehen_BritaArena_01.jpg

svima nam drag, san nicola :wub:san-nicola1.jpg
uvek me je zanimalo koja je najveća zabeležena poseta na njemu kad igra domaći klub:dinače moj italijanski favorit:luigi-ferraris.jpgluigi ferraisi francuski:Stade_de_la_Beaujoire.jpgbeaujoire3.jpgLa Beaujoire
jes ti beše bio na tom finalu ? (one slike što si jednom postovao su odatle?)
Jesam, Ataturk u Istanbulu.Nije što sam bio, ali je stvarno fenomenalan stadion.
uvek me je zanimalo koja je najveća zabeležena poseta na njemu kad igra domaći klub:d
ne znam koja je najveca, ali imali su sad protiv juventusa u subotu 40kinace, ferraris/marassi je fenomenalan

Edited by gervasius twinkleminkleson

Najbolji, najveci, najlepsi...naj u svakom pogledu :)beograd_zvezda1.jpg

100-godishnjak OT-in-1926_580x435.jpgOld-trafford_580x435.jpgView-from-above_580x435.jpg1 od najlepshih ulaza...Noaberpoort.jpg

Stadion Barselone u Gvajakiluestadiomonumental.jpg800px-Estadio_Monumental_6.JPGbarcep.jpg

Luzniki2338041114_664119dba1_b.jpg2539343078_fe40b2dda1_b.jpg800px-Luzhniki_Inside_View_B_Stand.jpg800px-Grand_Sports_Arena_of_Luzhniki_Stadium.jpgBild%20305.jpg

Estadio Bolivar, Puerto OrdazEstadioCachamayvistageneral.jpgCTECachamay.jpg800px-Brasil_vs_mexico_cte_cachamay.jpg

Evo jos malo Svetog Nikole12196159.jpg3290878121_f42d24ce23_b.jpg3291694282_2939913cb8_b.jpgzvezda28a.jpg

Moj tim i onaj drugi2cpurvd.jpg