September 8, 20177 yr Majku mu, znam da je bilo ovakvih koincidencija prirodnih katastrofa (a može se i diskutovati koliko su ovi uragani prirodni), ali kad krenu ovakve stvari učestalo to me stvarno baca u raspoloženje Ima Dmitrij Gluhovski super knjigu "Sumrak" gde sve ide ovako kako je opisano bas u tom delu sveta. Sad ce i vulkani.
September 8, 20177 yr to ovaj sto je piso metro? jel valja knjiga? Meni se metroi i ne svidjaju nesto ali "Sumrak" mi je odlican, Prava mracno-jesenja-paranoidna.
September 8, 20177 yr super, moram naci nedje u e formatu. prvi metro mi je dosta fin, drugi daleko losiji, al svidja mi se njegov jasan i jednostavan stil, ko da nije rus
September 8, 20177 yr super, moram naci nedje u e formatu. prvi metro mi je dosta fin, drugi daleko losiji, al svidja mi se njegov jasan i jednostavan stil, ko da nije rus Imas pp
September 8, 20177 yr Solarna oluja najjača u deceniji ide ka Zemlji M.I.M. , Space , | 07. 09. 2017 - 14:02h Juče ujutro Sunce je izbacilo dve moćne baklje, od kojih je druga bila najmoćnija u poslednjih 10 godina. Oko 9.10 sati GMT sunčeva baklja klase X – najjača kategorija solarne oluje – izbačena je iz velike pege na površini naše zvezde. uragani klase pet šest, najjači zemljotresi, najjača solarna oluja... Kim, Tramp, atomke... Edited September 8, 20177 yr by slow
September 8, 20177 yr Author ceo dan izbegavam tviter, ne citam vesti, ne otvaram sajtove samo da bi izbegao rezutlat uakmice koju sam downloadovao da pogeldam i onda naletim ovde od svih mesta
September 8, 20177 yr Нека се припреми Флорида http://www.telegraph.co.uk/news/2017/09/08/hurricane-irma-tracker-latest-news-updates-live-bahamas-hit/
September 8, 20177 yr ceo dan izbegavam tviter, ne citam vesti, ne otvaram sajtove samo da bi izbegao rezutlat uakmice koju sam downloadovao da pogeldam i onda naletim ovde od svih mesta E ne ocajavaj, nisam napisao ko se sve povredio.
September 8, 20177 yr Imas pp И мени плс. То је онај што је писао о мистериозној књизи која описује експедицију конквистадора