steins Posted July 18, 2016 Posted July 18, 2016 in other news Russia has delivered the first consignment of surface-to-air missiles for S-300 air defense complexes supplied to Iran earlier this year, reports Tasnim News Agency. The initial contract called for delivery of at least five S-300 air defense batteries.
Metemma Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 N1 @N1info 12m12 minutes ago Najnovija vest: Belgijska policija opkolila muškarca u Briselu za kojeg se sumnja da ima bombu. Više na @N1infoBG @N1infoZG i @N1infoSA Свакодневна разбибрига?
mlatko Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 a mozda je desni aktivista? sta je gore... danas su u Italiji uhapsili dvojicu (bezali avionom u Englesku) koji su postavili bombe u crkvi gradica Fermo gde je bila sahrana Nigerijca ubijenog u tuci sa grupicom mladica "tradicionalista" koji su vredjali njegovu verenicu... ...poslato sa prinudnog...
Dagmar Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 a mozda je desni aktivista? sta je gore... danas su u Italiji uhapsili dvojicu (bezali avionom u Englesku) koji su postavili bombe u crkvi gradica Fermo gde je bila sahrana Nigerijca ubijenog u tuci sa grupicom mladica "tradicionalista" koji su vredjali njegovu verenicu... ...poslato sa prinudnog... Čekaj, postavili bombu u crkvu? A gde su vesti o (sprečenom) terorističkom napadu?
mlatko Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 http://www.repubblica.it/cronaca/2016/07/20/news/fermo_chiese-144476087/ ...poslato sa prinudnog...
Dagmar Posted July 20, 2016 Posted July 20, 2016 http://www.repubblica.it/cronaca/2016/07/20/news/fermo_chiese-144476087/ ...poslato sa prinudnog... Zanimljivo da italijanski teroristi nisu dobili naslovnice svetskih medija.
iDemo Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Zanimljivo da italijanski teroristi nisu dobili naslovnice svetskih medija. Ima puno zanimljivih stvari al' ne stizu novine o njime da pisu a tv stanice da objave - a gde ce o talijanskim teroristima, ne? :)
Dagmar Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Ima puno zanimljivih stvari al' ne stizu novine o njime da pisu a tv stanice da objave - a gde ce o talijanskim teroristima, ne? :) Da, ali da je neki Muhamed postavio bombu u italijansku crkvu dobio bi svoju naslovnicu. Pošto su ovo neki Italijani, možda ih čak neće voditi pod teroriste nego pod kriminalce, a vest nije nešto preterano interesantna.
iDemo Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Da, ali da je neki Muhamed postavio bombu u italijansku crkvu dobio bi svoju naslovnicu. Pošto su ovo neki Italijani, možda ih čak neće voditi pod teroriste nego pod kriminalce, a vest nije nešto preterano interesantna. To je meni sve tak logićno da nemam šta za dodat, ne? Osim toga - primećujem da sam zašao u godine kad ima zaista vrlo vrlo malo stvari, ljudi, događaja koji bi me nešto iznenadili... tako i ovo (ne)selektivno pisanje o teroristima... Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Dagmar Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 To je meni sve tak logićno da nemam šta za dodat, ne? Osim toga - primećujem da sam zašao u godine kad ima zaista vrlo vrlo malo stvari, ljudi, događaja koji bi me nešto iznenadili... tako i ovo (ne)selektivno pisanje o teroristima... Ne kažem da je nelogično, samo konstatujem.
iDemo Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 Ne kažem da je nelogično, samo konstatujem.Jasno, jasno... A da nas nema ovde "iz svih krajeva" ne bi stigli/znali ni da konstatujemo... Toliko o savremenim medijima, internetu i spinu... Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Redoran Posted July 30, 2016 Posted July 30, 2016 (edited) На ком топику пратимо Јерменију, тамошњи сценарио је супер занимљив за тестирање одређених принципа. Edited July 30, 2016 by Redoran
Recommended Posts