Lancia Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni ovi roleksi kičerica malo a sramim se priznati Hide contents nosio bih omega svoč To meni isto po dizajnu al zanemari, reeetko kad nosim sat.
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 6 minutes ago, Lancia said: To meni isto po dizajnu al zanemari, reeetko kad nosim sat. koe¿?
Lancia Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: koe¿? Pa Rolex i Omega
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 ne znam, meni rolex vrišti “ja imam pareeee”, dok mi je omega classy style 1
Patty Lee Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a sramim se priznati Reveal hidden contents nosio bih omega svoč Pa...ovaj treći u donjem redu. Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama.
Lancia Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam, meni rolex vrišti “ja imam pareeee”, dok mi je omega classy style Na ovom Rolexu ladno moze da pise Omega, ja ih uopste ne prepoznajem i verujem da bi ga nosio, samo necu da ti ga kupim 1
booyaka Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 Pa...ovaj treći u donjem redu. Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama.Od ovih nijedan.
kud u maglu Simoviću Posted August 22, 2023 Posted August 22, 2023 (edited) 5 minutes ago, Lancia said: Na ovom Rolexu ladno moze da pise Omega, ja ih uopste ne prepoznajem i verujem da bi ga nosio, samo necu da ti ga kupim e ne moraš, ne volim metalne narukvice nisam ja mirko kodić Edited August 22, 2023 by kud u maglu Simoviću 1 1
Heaviside Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 9 hours ago, Patty Lee said: Pa...ovaj treći u donjem redu. Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama. Uf, cartier tank moram posedovati pre nego što umrem. Crna kožna narukvica. Cartier Santos takođe fantazija ali tank je ipak legenda. 1
zorglub Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 10 hours ago, Patty Lee said: Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama. 56 minutes ago, Heaviside said: Uf, cartier tank moram posedovati pre nego što umrem. Crna kožna narukvica. Cartier Santos takođe fantazija ali tank je ipak legenda. Casi got ya covered fam: 1
Patty Lee Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Da znaš da sam razmatrala taj Ja volim Casio Retro/Vintage modele (imam ladno onaj “harmonikaški” za iritantne hipstere, i zlatnu i srebrnu verziju), ali kad sam gledala taj Tank look-a-like nije nigde u Bgd bio model sa rimskim ciframa (taj je lepši) + za nijansu više mi se sviđa Seiko SUP880, i nije ni toliko skup: 1
Heaviside Posted August 23, 2023 Posted August 23, 2023 Glavna specifičnost tenka su produžene bočne linije koje aludiraju na gusinece tenka, odatle ime. Zato je ovaj Seiko mnogo bolji omaž™. Ovaj Casio jeste četvrtasti sat sa rimskim ciframa, ali bliži je santosu ili tako nečemu nego tenku. 1
Recommended Posts