August 22, 20231 yr 12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni ovi roleksi kičerica malo a sramim se priznati Hide contents nosio bih omega svoč To meni isto po dizajnu al zanemari, reeetko kad nosim sat.
August 22, 20231 yr 6 minutes ago, Lancia said: To meni isto po dizajnu al zanemari, reeetko kad nosim sat. koe¿?
August 22, 20231 yr 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: a sramim se priznati Reveal hidden contents nosio bih omega svoč Pa...ovaj treći u donjem redu. Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama.
August 22, 20231 yr 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne znam, meni rolex vrišti “ja imam pareeee”, dok mi je omega classy style Na ovom Rolexu ladno moze da pise Omega, ja ih uopste ne prepoznajem i verujem da bi ga nosio, samo necu da ti ga kupim
August 22, 20231 yr Pa...ovaj treći u donjem redu. Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama.Od ovih nijedan.
August 22, 20231 yr 5 minutes ago, Lancia said: Na ovom Rolexu ladno moze da pise Omega, ja ih uopste ne prepoznajem i verujem da bi ga nosio, samo necu da ti ga kupim e ne moraš, ne volim metalne narukvice nisam ja mirko kodić Edited August 22, 20231 yr by kud u maglu Simoviću
August 23, 20231 yr 9 hours ago, Patty Lee said: Pa...ovaj treći u donjem redu. Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama. Uf, cartier tank moram posedovati pre nego što umrem. Crna kožna narukvica. Cartier Santos takođe fantazija ali tank je ipak legenda.
August 23, 20231 yr 10 hours ago, Patty Lee said: Ja bi nosila Cartier Tank, sa kožnom narukvicom. I two-tone Panthere je lep Dobro... ispratiću se sama. 56 minutes ago, Heaviside said: Uf, cartier tank moram posedovati pre nego što umrem. Crna kožna narukvica. Cartier Santos takođe fantazija ali tank je ipak legenda. Casi got ya covered fam:
August 23, 20231 yr Da znaš da sam razmatrala taj Ja volim Casio Retro/Vintage modele (imam ladno onaj “harmonikaški” za iritantne hipstere, i zlatnu i srebrnu verziju), ali kad sam gledala taj Tank look-a-like nije nigde u Bgd bio model sa rimskim ciframa (taj je lepši) + za nijansu više mi se sviđa Seiko SUP880, i nije ni toliko skup:
August 23, 20231 yr Glavna specifičnost tenka su produžene bočne linije koje aludiraju na gusinece tenka, odatle ime. Zato je ovaj Seiko mnogo bolji omaž™. Ovaj Casio jeste četvrtasti sat sa rimskim ciframa, ali bliži je santosu ili tako nečemu nego tenku.