Velocipede Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Poslednje 3 godine nosim ovaj Lorus (pre nego što sam kupio nisam nikad čuo za ove satove, a onda saznao da je to jeftiniji Seiko brend)
Mil@n Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Jebote, ja sam moj novi malo oderao po ekranu danas, msm, ne vidi se toliko, samo pod posebnim uglom, ali neverovatno je kako kada stavim sat udaram rukom gde god stignem.
pt 2.0 Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Jebote, ja sam moj novi malo oderao po ekranu danas, msm, ne vidi se toliko, samo pod posebnim uglom, ali neverovatno je kako kada stavim sat udaram rukom gde god stignem. idi da ti to ispoliraju, nije skupo. i verovatno mlatiš rukom i kad nema sata, no ne primećuješ...
Hamlet Strašni Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 ja se razmisljam da narucim ovaj, pa neka platim i carinu
duda Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 mnogo mi se sviđaa kako to može da bude ''сделано в ссср'' ??
Hamlet Strašni Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ili je fora ili su zalihe. Na tom sajtu se prodaju i sovjetske vojne uniforme iz vojnih viskova
banecare1 Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 ja se razmisljam da narucim ovaj, pa neka platim i carinuimaju rusi puno takvih modela. oni to zovu полярные часы , ako te interesuje da vidis ostale modele. raketa sigurno proizvodi
Prospero Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 http://www.russianar...tegory/watches/bože zdravlja i para, častiću se nekad ovom ruskom čukom:oko 900 evra
Mil@n Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Ali uglavnom kad je sat nov, je l' tako?Kontam da je to samo trip, ali npr x puta zakačim za sto satom, kada sedam i dižem se od stola, a rukom nikad, pa mi malo čudno da tih pola cm i malo jače praktično pravi razliku. Ili možda samo obraćam pažnju na to samo kada satom okrznem.idi da ti to ispoliraju, nije skupo. i verovatno mlatiš rukom i kad nema sata, no ne primećuješ...Mlatim, no barem bih rekao da ne udaram u ništa. :)
Hamlet Strašni Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 (edited) Ruski satoviedit, sad vidim da su svi out of stock Edited May 22, 2013 by Hamlet Strašni
Recommended Posts