Jump to content
IGNORED

Satovi

banecare1

Recommended Posts

Posted

Poslednje 3 godine nosim ovaj Lorus (pre nego što sam kupio nisam nikad čuo za ove satove, a onda saznao da je to jeftiniji Seiko brend)lorus%20rm309bx9%20%20=%20230%20tl.jpg

Posted

Jebote, ja sam moj novi malo oderao po ekranu danas, msm, ne vidi se toliko, samo pod posebnim uglom, ali neverovatno je kako kada stavim sat udaram rukom gde god stignem.

Posted

Ali uglavnom kad je sat nov, je l' tako?

Posted
Jebote, ja sam moj novi malo oderao po ekranu danas, msm, ne vidi se toliko, samo pod posebnim uglom, ali neverovatno je kako kada stavim sat udaram rukom gde god stignem.
idi da ti to ispoliraju, nije skupo. i verovatno mlatiš rukom i kad nema sata, no ne primećuješ...
Posted (edited)

^^+1

Edited by assück
Posted
arctic-arctica-wristwatch.-papanin-expedition-to_1000.jpgja se razmisljam da narucim ovaj, pa neka platim i carinu
Posted

mnogo mi se sviđaa kako to može da bude ''сделано в ссср'' ??

Posted

Ili je fora ili su zalihe. Na tom sajtu se prodaju i sovjetske vojne uniforme iz vojnih viskova

Posted
arctic-arctica-wristwatch.-papanin-expedition-to_1000.jpgja se razmisljam da narucim ovaj, pa neka platim i carinu
imaju rusi puno takvih modela. oni to zovu полярные часы , ako te interesuje da vidis ostale modele. raketa sigurno proizvodi
Posted
Ali uglavnom kad je sat nov, je l' tako?
Kontam da je to samo trip, ali npr x puta zakačim za sto satom, kada sedam i dižem se od stola, a rukom nikad, pa mi malo čudno da tih pola cm i malo jače praktično pravi razliku. Ili možda samo obraćam pažnju na to samo kada satom okrznem.
idi da ti to ispoliraju, nije skupo. i verovatno mlatiš rukom i kad nema sata, no ne primećuješ...
Mlatim, no barem bih rekao da ne udaram u ništa. :)
Posted

Ovo rusko sve -NOT IN STOCK :cry:

Posted (edited)
Ruski satoviedit, sad vidim da su svi out of stock Edited by Hamlet Strašni