renne Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Pa šta? Sve u kuhinji što uključiš a da peče, kuva, greje vuče struju, jako stvar
garcia Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 +1 glas za mini-pekare.ponekad pečem hleb a uvek zamesim testo za picu u njoj.
Frank Pembleton Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 +1 glas za mini-pekare.ponekad pečem hleb a uvek zamesim testo za picu u njoj.Verovatno cu videti da pazarim ima nesto na sta treba da obratim paznju?
renne Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 zapremina i broj programa, nemoj one baš minijaturne da kupuješ
deeps Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Moze neki savet za kupovinu mikrotalasne. Cene idu od 4000 pa do preko 20000. Sta mora da ima, sta nije bitno, sta je samo prozvodjacka fora. Na sta da obratim paznju? Koju marku da zaobidjem i tako to.
renne Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Imaš sa grilom i bez. Ove bez su jeftinije, ako ti ne treba za tostiranje, da se zapeče nešto onda ne treba ni gril. Bitno je da ima oko 1kw. Bitna je i zapremina naravno.Imao sam loša iskustva sa digitalnim, brzo se kvare, ove klasične mehaničke su mnogo pouzdanije.
garcia Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 strogo protiv grila.to sranje je nemoguće očistiti inače neka iznutra bude od inoxa. skuplja je al nema boje da se ljušti.i ja imam lepo iskustvo sa mehaničkom samsungovom - dve analogne kontrole jačina + dužina = milina.
Allegra Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 vrli zacetnik topika je sve kupio - i britu, i steamer, i blender, evo ima 3 meseca.jos samo da pocnem da kuvam.
расејан Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Од миља назван Хасан Два (пошто је Хасан - од "Хасан сецкати!" - онај тзв процесор), исплатио се небројено пута за ових пет година. На њему сечемо шунку, саламу, хлеб, сир, шницле, роткве... све за шта је добро да одресци буду једнаке дебљине. Једини проблем је што понекад код делијарж морамо да објашњавамо да нам не секу на шнитове, него да пресеку руду саламе на пола и спакују у комаду... док објасниш...
MarlaSinger Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Moj glas za blander i slow cooker, pekaricu koristim samo za mesenje testa , retko u njoj pecem. Volela bih da imam mikser koji stoji sam sa posudom ovakav ali ne mogu da se rastanem od onog obicnog rucnog koji sam za neku bagatelu kupila jos pre 13 godina kad smo ovde dosli. Taj se namutio filova za torte, svoj deci sam njime spremala prve rodjendanske torte . I'm emotionally attached to my mixer
Alphons Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 ja imam "hasana" već neko vreme, svašta nešto sam na njemu sekao. nažalost, umreo je pre mesec dana, kako i ne bi kad je 20 godina star.enivej, videh u Boschu da imaju za 3K dinara neke lepe, pa ću da pazarim uskoro.
Recommended Posts