Кристофер Лумумбо Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 ja mislio ti dosao da ponudis ovde forumskim drugarima duplikate sa svadbebice veceras, samo sto sam stigao u prestonicu. :Dpomagajte, moram da kupim masinu za sudove, a ne ide da stavim frizider na sred sobe.
wall Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Jbt zašto moraš?Koliko suđa (prljavog) proizvedete dnevno?
Кристофер Лумумбо Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 previse, uglavnom kuvamo, smanjili smo djank fud. meni ne smeta (posto ne perem sudove) ali zena trazi razvod ako ne kupim masinu.
Аврам Гојић Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 znas li ti koliko ce se tu testa sa sunkom i sirom jesti, ih...sportska ishrana po Kojotu.nego bolje stavi pitanje negde gde se okupljaju zene sklone enterijeru...
ivy Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 nego bolje stavi pitanje negde gde se okupljaju zene sklone enterijeru...i Glas Razuman -_-
Dr Arslanagić Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 gde mogu da nadjem neki ukrsni paravan ili nesto slicno? treba da sakrijem frizider koji bi stajao izmedju dnevne sobe i kuhinje koje su povezane. frizider ce se nalaziti iza televizora, dakle paravan (ili nesto drugo, ako imate dobru ideju) ce biti izmedju televizora i kuhinje. stan je mali pa moram da napravim rokadu posto kupujem masinu za pranje sudova. dajte neke kul ideje, veoma je vazno.stavi gipsanu plocu izmedju frizidera i TVa? ne razumem bas najbolje raspored ovako kako si opisao, daj tlocrt
mire Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 pa na kom mom da se drži? :)btw, najtanji pregradni zid je 7cm
aram Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 a sto ne kupis malu masinu za sudove, pa je okacis na zid?ne mozes u njoj prati lonce i tepsije, inace je za dvoje sasvim dovoljna.
henrik larsson Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Šta, da ručno riba tepsije sa ostacima zapečene testenine sa sirom, šunkom i pavlakom?
Кристофер Лумумбо Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 stavi gipsanu plocu izmedju frizidera i TVa? ne razumem bas najbolje raspored ovako kako si opisao, daj tlocrtokacicu fotku kasnijea sto ne kupis malu masinu za sudove, pa je okacis na zid?ne mozes u njoj prati lonce i tepsije, inace je za dvoje sasvim dovoljna. nije izvodljivo, mora da se vidi stan da bi se shvatilo. da je moj stan mogao bih svasta da radim. treba mi neko elegantno resenje gde se iz dnevne sobe nece videti frizider, nesto sto mogu da postavim.
ivy Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 ne komlikujte,čovek traži nešto ovako http://www.google.rs/search?q=paravan&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.48705608,d.bGE&biw=1024&bih=653&um=1&ie=UTF-8&hl=sr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=3fbeUY6cFqOR7AbJhoGgAQ
Recommended Posts