Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Odlucili smo se za novi blender (imamo neki stari gorenje), uzeli ovaj crveni nutribullet, 600W. Rekao bih da nema neke potrebe za boiljim/ jacim, jer, ako vec ne moze da napravi sok, ovo sasvim radi posao. Sad, da li bas za sve mora da se dodaje tecnost ili moze bez tecnosti da se ubaci npr sir ili cenovi bluka?

Ne mora naravno. Kikiriki puter recimo fino naprsvi, samo sto je potrebno vise puta zaustavljati masinu i skidati sa stranica ono sto se zalepi, da bi cela masa bila kompaktna, ali to je tako kod svih blendera.

Najvaznijenje da sve malo usitnis prethodno, dakle i cenove belog i crni luk recimo, i sve namirnice te tvrdje pogotovu, jer je sam proces kraci i bolji rezultat na kraju.
  • Hvala 1
Posted

To dugme jump/pulse ima moj blender u multipraktiku starom 12 godina, nije baš neko wow otkriće najnovije tehnologije. 

• 2 weeks later...
Posted

e, na Gazprom pumpama imate neki gusani vok sa drvenim poklopcem, meni deluje OK, a ima i grill ploča

• Wub 1
Posted

Mnogo mocno izgleda, ovaj poklopac je [emoji7][emoji7]

Ali ne kupujem tamo gorivo :(

12791c33c1ff4a94f8ecb008b171ef53.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Ima neko iskustva sa ovim mini šporetima, rerna i dve ringle gore?

Razmišljam da uzmem jedan za garažu/letnju kuhinju.

Posted

sasvim ok ako ti ne treba velika zapremina za rernu

• Hvala 1
Posted
34 minutes ago, mraki said:

Ima neko iskustva sa ovim mini šporetima, rerna i dve ringle gore?

Razmišljam da uzmem jedan za garažu/letnju kuhinju.

Mi uzeli jedan pa vratili. Skontali kad je stigao da ne mogu u isto vreme dve ringle da rade ili ringla i rerna :lolol:

Tako da paziš na to. A kad kupiš javi ovde koji si uzeo da i mi uzmemo isti :lolol:

• +1 1
Posted

Ja bih svakako išao sa nekom jeftinijom varijantom, pošto se to neće mnogo koristiti.

Verovatno mi neće ni trebati istovremeno rerna i ringla, mada je besmisleno da ne može.

Videh neki kao domaći MBS, i duplo jeftiniji turski Kumtel koji deluje bolje.

Koji je bio taj što ste vi vratili?

Posted (edited)
7 minutes ago, mraki said:

Ja bih svakako išao sa nekom jeftinijom varijantom, pošto se to neće mnogo koristiti.

Verovatno mi neće ni trebati istovremeno rerna i ringla, mada je besmisleno da ne može.

Videh neki kao domaći MBS, i duplo jeftiniji turski Kumtel koji deluje bolje.

Koji je bio taj što ste vi vratili?

Nema šanse da se setim. Luxell možda.

Svastika na vikendaji ima Fox, ružan al šljaka sve u 16.

Edited by maheem
  • Hvala 1
Posted

Ja sam imala ovaj MBS samo stariji model. Odlican je bio, ringle sve vreme OK. Rerna je mala i mora temperatura da se prilagodi sta god da se pece, neke tepsije koje sam imala su bile prevelike za nju itd. ali lepo je radila i za mene samu je bila dobro resenje.

I treba neko postolje za sporet. Ja sam imala neku staru fioku od regala pa je na tome stajao i mrzelo me da pravim bas po meri, pa je mi je bio malo prenizak, to me je jedino nerviralo.

image57319d843b683.png

• +1 1
Posted

Nekako mi se nakon detaljnijeg gledanja sve manje sviđa ideja o kupovini ovoga, razmisliću još...

Ne treba mi još jedna skalamerija koju ću uključiti par puta, i koja će posle toga samo skupljati prašinu.

A opet, moglo bi biti baš korisno tokom letnjeg perioda... postolja ima dovoljno, to nije problem. :D

Posted

Ukoliko možeš bez rerne, možda je bolje da razmisliš o indukcijskom "rešou", čak i samo sa jednom pločom ("ringlom"). Biće dovoljan za povremenu upotrebu, po ceni je uporediv, uz manji kapacitet, a u prilog mu ide i prenosivost. Proveri naravno upotrebivost posuđa koje imaš.

• +1 2
  • 4 weeks later...
Posted

Pazarila bih zemljani sač iz Zakusa, ofc.
Mada meni će uglavnom da služi za rernu, sok ne kupim kuću sa dvorištem i nekom peći, roštiljem i sl. smile.png

Ima ga neko?

12a444b3db9442f7096b545d5d33240e.jpg

Posted
6 minutes ago, Jumanji said:

Pazarila bih zemljani sač iz Zakusa, ofc.
Mada meni će uglavnom da služi za rernu, sok ne kupim kuću sa dvorištem i nekom peći, roštiljem i sl. smile.png

Ima ga neko?

12a444b3db9442f7096b545d5d33240e.jpg

yes - odlična stvar.  ja ga, doduše, zbog gabarita stavljam direkt na dno rerne - nisam sigurna da bi ova žica izdržala teret

• Hvala 1