Jump to content

Kitchen Appliances

Featured Replies

:lolol: opet te neka ženska zeznula! 

• 4 weeks later...

Potreban mi je tiganj za palacinke i to sto pre smile.png

Tefalov odsluzio svoje, gusani pretezak...

Plizz help!

bilo koji osim delimana.

sent from bubamoto

logičan izbor je tefal tanki za palačinke

Da, da taj sam Tefalov i imala i bogami trajao bas, pa da vidim da se nije nesto novo pojavilo, hvala[mention=1038]renne[/mention]

Slazem se @gospa buba imala sam neki njihov veci tiganj, sa keramickim premazom, bacila ga brzo.

i ja ga koristim već dugo, i ponovu ću

Sedam (7) razlicitih Tefalovih tiganja za palacinke, cini mi se da su svi 25cm.

https://www.eponuda.com/tiganji-cene/tefal
A ko zna koliko ih zapravo ima na trzistu i to u Srbiji.
Sedam... ehh svasta

ja ovde vidim 24, 25, 26, 28 i 30 cm :D prvo izaberi velicinu, pa onda tezinu, odnosno cenu. kvalitetniji/tezi su skuplji. 

Ma nemoj da me zezas :D svi su 25cm.
Pricam samo o tiganjima za palacinke

meni je bilo koji teflon tiganj za palacinke. a taj koji je satro namenjen za palacinke ne volim uopste, jer nema odskocnu rampu za palacinku i treba mi noz da bih je okrenula. plus je plitak i bzvz je da se koristi za jaja, il tako nesto sto prska, sto se mene tice, taj tiganj je bacanje para. 

saglasan. tiganj za palačinke mora da bude dublji i ovalan sa strane tako da možeš da ga protreseš, baciš palačinku u vis i da ona padne na pravu stranu. ovo da nožem ili nečim podižeš palačinku pa je prstima okrećeš je za .............

19 minutes ago, Jumanji said:

Ma nemoj da me zezas :D svi su 25cm.
Pricam samo o tiganjima za palacinke

Tefal POSUDJE SENSORIELLE D2301052

Imam dovoljno tiganja i volim gde pecem palacinke da mi sluzi samo za to. A i navikla sam na plitki, tako da nemam problem smile.png

Hvala[mention=1038]renne[/mention] na preporuci, lici na ovaj stari koji sam imala

• 2 weeks later...

Kupio sam nedavno Tefalov set šerpi, rekao bih da je kvalitetan, i baš je fino kuvati sa njim ali ne može se normalno oprati, ostaje ona memla na sve strane, dajte neki hint, vi prevejani kuhinjski lisci™. :)

Set je:

https://www.emmezeta.rs/set-lonaca-intuition-tefal-10-komada-89139.html

Izgleda ovako posle pranja:

zTvVU7O.jpg