El Guapo Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 On 6.12.2019. at 14:40, maheem said: Bodu mi oči ove livene šerpe, sad su na značajnom sniženju al i dalje se nećkam. Je l skupo ovo: Gornja je 8700, donja 6000 28cm prečnika. Ima i u Lindi https://www.lidl.rs/sr/p/tvoja-lidl-cena-pokazi-svoje-kulinarske-sposobnosti/pekac-od-livenog-gvozda/p14213
Jumanji Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Potreban mi je tiganj za palacinke i to sto pre Tefalov odsluzio svoje, gusani pretezak...Plizz help!
gospa buba Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 bilo koji osim delimana.sent from bubamoto
Jumanji Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Da, da taj sam Tefalov i imala i bogami trajao bas, pa da vidim da se nije nesto novo pojavilo, hvala[mention=1038]renne[/mention] Slazem se @gospa buba imala sam neki njihov veci tiganj, sa keramickim premazom, bacila ga brzo.
Jumanji Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Sedam (7) razlicitih Tefalovih tiganja za palacinke, cini mi se da su svi 25cm.https://www.eponuda.com/tiganji-cene/tefalA ko zna koliko ih zapravo ima na trzistu i to u Srbiji.Sedam... ehh svasta
darling Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 ja ovde vidim 24, 25, 26, 28 i 30 cm prvo izaberi velicinu, pa onda tezinu, odnosno cenu. kvalitetniji/tezi su skuplji.
Jumanji Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Ma nemoj da me zezas svi su 25cm.Pricam samo o tiganjima za palacinke
darling Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 meni je bilo koji teflon tiganj za palacinke. a taj koji je satro namenjen za palacinke ne volim uopste, jer nema odskocnu rampu za palacinku i treba mi noz da bih je okrenula. plus je plitak i bzvz je da se koristi za jaja, il tako nesto sto prska, sto se mene tice, taj tiganj je bacanje para.
đorđe geprat Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 saglasan. tiganj za palačinke mora da bude dublji i ovalan sa strane tako da možeš da ga protreseš, baciš palačinku u vis i da ona padne na pravu stranu. ovo da nožem ili nečim podižeš palačinku pa je prstima okrećeš je za .............
renne Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 19 minutes ago, Jumanji said: Ma nemoj da me zezas svi su 25cm. Pricam samo o tiganjima za palacinke Tefal POSUDJE SENSORIELLE D2301052
Jumanji Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Imam dovoljno tiganja i volim gde pecem palacinke da mi sluzi samo za to. A i navikla sam na plitki, tako da nemam problem Hvala[mention=1038]renne[/mention] na preporuci, lici na ovaj stari koji sam imala
Mil@n Posted February 19, 2020 Posted February 19, 2020 Kupio sam nedavno Tefalov set šerpi, rekao bih da je kvalitetan, i baš je fino kuvati sa njim ali ne može se normalno oprati, ostaje ona memla na sve strane, dajte neki hint, vi prevejani kuhinjski lisci™. Set je: https://www.emmezeta.rs/set-lonaca-intuition-tefal-10-komada-89139.html Izgleda ovako posle pranja:
Recommended Posts