darling Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 e tako mi i treba kad volim da podelim s ljudima
I*m with the pilots Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Plasticni tanjir za mikrotalasnu i kako god se ovo zvalo: Ima li sanse naci navedeno negde u centru Beograda?
maheem Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 (edited) Mutilicu mozes naci u svim vecim marketima. Kod kineza. Ne znam sta ima u centru beograda, mozda ima neka radnja sa kuhinjskim priborom. Poruči online Edited January 13, 2020 by maheem
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Plasticni tanjir za mikrotalasnu i kako god se ovo zvalo: Ima li sanse naci navedeno negde u centru Beograda?Ma imaš gde hoćeš ovo, a mislim da sam i video ove mutilice u "silikonskoj" varijanti... ... Shiit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 10 hours ago, maheem said: Mutilicu mozes naci u svim vecim marketima. 15 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma imaš gde hoćeš ovo, a mislim da sam i video ove mutilice u "silikonskoj" varijanti... E pa dobro, nisam jos ni otisla do prodavnice od kako sam u Beogradu. Mama bas i hoce takvu silikonsku, pogledacu onda u Maksiju i Aromi koji su mi iza coska. A tanjir..?
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 E pa dobro, nisam jos ni otisla do prodavnice od kako sam u Beogradu. Mama bas i hoce takvu silikonsku, pogledacu onda u Maksiju i Aromi koji su mi iza coska. A tanjir..?Isto, eventualno u nekom onom Home ili kako se već zove...Nego u kom smislu za mikrotalasnu?Razbila si onaj oriđiđi što se vrti u mikro ili... ... Shiit has hit the fan...
I*m with the pilots Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Isto, eventualno u nekom onom Home ili kako se već zove... Nego u kom smislu za mikrotalasnu? Ne, treba mi ona plastika koja se stavi od gore da bi zastitila unutrasnjost mikrotalasne od toga sta se greje (mi to zovemo tanjirom iako nije tanjir, sad mi je tek palo na pamet ). Nasledili smo mikrotalasnu, ali nema to sa sobom. Pravi tanjir dole je naravno tu.
Frile Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 ima i u ikei, jednostavnija od ove, 149 dinara sunce me ogrejalo kad sam nabavio taj plastični poklopac
I*m with the pilots Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Zaboravih na plasticarske radnje, koji mi je...Super, pogledacu tamo. //Ima svega u Ikei, nego je ideja za centar da ne moram da se mrdam kolima nigde, nego prosetam.
ivy Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 treba da dobijemo tj. da izaberemo neki poklon do 10.000 i ja nemam pojma sta da izaberem jer mi nista ne treba... razmisljala sam mozda neki blender ili multipraktik..ako imate neki predlog? misim ne mora biti za kuhinju ali mi nista ne treba ovako..
Frank Pembleton Posted January 13, 2020 Posted January 13, 2020 Ovo? Ima po plastičarskim radnjama...E to sam hteo da kupim...Više puta...I još uvek nisam kupio... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts