banatjanin Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 za ove novce, ja sam oduševljen stiglo jutros http://www.nonstopshop.rs/i-1428884/nutri-pro-mix-colossus-css-5413?ref=nssWidget_1
banatjanin Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 smutiji su manje gadni, i samelje mi i semenke koje rknem zajedno čekam da mi ovaj period restrikcije prođe, pa ćemo da vidimo kako pravi majonez, humus i domaću nutelu
Kelt Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Realno može. "Pisak" ima više ulogu da te obavesti da je voda unutra proključala i da je to dosta za mleko recimo... Pisao sam "Metalcu" i ispali su carevi, poslali su novu gumu i deo za dž :) Sad ću da testiram
katamaran Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 Postoji li kod nas ovlasceni servis za Breville? proizvodi se prodaju pa valjda neko i servisira http://www.eponuda.com/breville-brand
boshoku Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 kada ukucaš breville+servis na guglu, sve samo tuski sajtovi ^_^ nisam od pomoći, al interesantno
katamaran Posted February 4, 2017 Posted February 4, 2017 (edited) kucao i ja na guglu treba mi neka sitnica. uzecu u uk pa ce mi neko dovuci Edited February 4, 2017 by katamaran
aram Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Iskreno, sumnjam da ces to naci a da nije desetak kila tesko...
ajgor Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Hocu da kupim neki od zver blendera koji se prodaju u Americi, ali da mogu da koristim alu i u Evropi. Kakav mi pretvarac napona treba, ako je uredjaj deklarisan na 1500W, a da je prihvatljivih dimenzija? Repera radi, ovaj ima deklarisan 1 kW i može se kupiti kod Cvetka. Kao što Aram reče, to je ozbiljno sokoćalo i gabaritima i cenom.
duda Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Hocu da kupim neki od zver blendera koji se prodaju u Americi, ali da mogu da koristim alu i u Evropi. Kakav mi pretvarac napona treba, ako je uredjaj deklarisan na 1500W, a da je prihvatljivih dimenzija? pa imaš i u evropi da kupiš zveraditi
Lancia Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Nema u Evropi ovako jakih blendera, treba mi za svilen humus i Pina coladu. band of horses, svilen humus, piña colada...bio jednom jedan tetreb.
Lancia Posted February 7, 2017 Posted February 7, 2017 Ne radi ovde aj da slušamo ploce samo aj kod mene da miksamo smutije aa to li je, jbg mene vreme pregazilo.
Frank Pembleton Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Jel može preporuka gde da kupim dobar vok tiganj. Bio davno u pokojnom Merkuru dobar model, još je uz njega išla i rešetka koja se zakači za ivice , ali prekrije pola tiganja , super bilo da se nešto "odvadi" , ali ja dok sam se nakanio da kupim.... ....shit has hit the fan...
Frank Pembleton Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Ajd i ovo da pitam: Dobio sam na poklon fritezu (valjda se tako zove). Ono na struju, sa mrežastom korpom unutra i poklopcem. E sad jel valja to čemu, onako upotrebljivo li je? Ili da ga "prosledim" kao poklon? ....shit has hit the fan...
renne Posted February 21, 2017 Posted February 21, 2017 Pa upotrebljivo, kako da nije, kupi palmino ulje obavezno
Recommended Posts