Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted
Jedino što mi nije uspelo to su testa, sa donje strane ostanu nedopečena. Možda ima neki fazon, ali ga nisam provalio.
ima. okreni ga :D
Posted

e ovo cu da kupim muzu za Novu Godinu, nadam se da nece da vidi ovaj moj post :lol: inace mi propade iznenadjenjeprvicu wafle za dorucak prvog januara 2011Cuisinart-Traditional-WAF-6-6-Slice-Waffle-Maker7.jpg

Posted

ja imam philips toster koji ima 3 tipa ploča - grill, za tople sendviče i za waffles. Odlično radi sva tri posla, mada sam waffles pravio samo dva, tri puta... aha, setih se i što. Odo na drugi topic :D

Posted (edited)
ja imam philips toster koji ima 3 tipa ploča - grill, za tople sendviče i za waffles. Odlično radi sva tri posla, mada sam waffles pravio samo dva, tri puta... aha, setih se i što. Odo na drugi topic :D
3 ploce u jednom? To je dobra fora, mozda podrazim nesto tako. Edit : poTrazim Edited by MarlaSinger
Posted

pa da, ploče se menjaju u zavisnosti od potrebe.Ove moje su teflonse, odlično rade i lako se peru :)

Posted
3 ploce u jednom? To je dobra fora, mozda podrazim nesto tako. Edit : poTrazim
Како би рекао Драгослав Андрић, "фјордовска обашка".
Posted

Frojd je bio sharlatan , nije sve u seksu ima nesto i u parama.

Posted

Nije appliance, nego obicna serpa, lonac, i poklopac (dakle cookware), ali moram da se zadivim javno. Kupili novi keramicki non-stick tiganj. Jos bolje od teflona. :o A bez teflona.

Posted
Nije appliance, nego obicna serpa, lonac, i poklopac (dakle cookware), ali moram da se zadivim javno. Kupili novi keramicki non-stick tiganj. Jos bolje od teflona. :o A bez teflona.
Wow! S ovim možeš da napraviš i palačinku od čistog mleka :D http://www.youtube.com/watch?v=7e4ZFH5D1rI
Posted
Jel to ovo sto se prodaje po merkatoru i merkuru samo je bele boje?
Posted

merkao sam ja to u home centru ali mi je stvarno preskupo :(

Posted

Naš je crn. Ali ne vidim sto ne bi bilo i belih. To se toliko ne lepi da ubija! :Hail:

Posted
Jel to ovo sto se prodaje po merkatoru i merkuru samo je bele boje?
meni se taj nije lepio jedno par nedelja... sad je užas. Možda stvar bolje stoji sa čistom keramikom nego keramika_presvučenim_aluminijumom