December 6, 201014 yr Jedino što mi nije uspelo to su testa, sa donje strane ostanu nedopečena. Možda ima neki fazon, ali ga nisam provalio.ima. okreni ga :D
December 6, 201014 yr e ovo cu da kupim muzu za Novu Godinu, nadam se da nece da vidi ovaj moj post inace mi propade iznenadjenjeprvicu wafle za dorucak prvog januara 2011
December 6, 201014 yr ja imam philips toster koji ima 3 tipa ploča - grill, za tople sendviče i za waffles. Odlično radi sva tri posla, mada sam waffles pravio samo dva, tri puta... aha, setih se i što. Odo na drugi topic :D
December 6, 201014 yr ja imam philips toster koji ima 3 tipa ploča - grill, za tople sendviče i za waffles. Odlično radi sva tri posla, mada sam waffles pravio samo dva, tri puta... aha, setih se i što. Odo na drugi topic :D3 ploce u jednom? To je dobra fora, mozda podrazim nesto tako. Edit : poTrazim Edited December 6, 201014 yr by MarlaSinger
December 6, 201014 yr pa da, ploče se menjaju u zavisnosti od potrebe.Ove moje su teflonse, odlično rade i lako se peru :)
December 6, 201014 yr 3 ploce u jednom? To je dobra fora, mozda podrazim nesto tako. Edit : poTrazimКако би рекао Драгослав Андрић, "фјордовска обашка".
December 7, 201014 yr Nije appliance, nego obicna serpa, lonac, i poklopac (dakle cookware), ali moram da se zadivim javno. Kupili novi keramicki non-stick tiganj. Jos bolje od teflona. :o A bez teflona.
December 7, 201014 yr Nije appliance, nego obicna serpa, lonac, i poklopac (dakle cookware), ali moram da se zadivim javno. Kupili novi keramicki non-stick tiganj. Jos bolje od teflona. :o A bez teflona.Wow! S ovim možeš da napraviš i palačinku od čistog mleka :D http://www.youtube.com/watch?v=7e4ZFH5D1rI
December 7, 201014 yr Nije appliance, nego obicna serpa, lonac, i poklopac (dakle cookware), ali moram da se zadivim javno. Kupili novi keramicki non-stick tiganj. Jos bolje od teflona. :o A bez teflona.Jel to ovo sto se prodaje po merkatoru i merkuru samo je bele boje?
December 7, 201014 yr Naš je crn. Ali ne vidim sto ne bi bilo i belih. To se toliko ne lepi da ubija!
December 7, 201014 yr Jel to ovo sto se prodaje po merkatoru i merkuru samo je bele boje?meni se taj nije lepio jedno par nedelja... sad je užas. Možda stvar bolje stoji sa čistom keramikom nego keramika_presvučenim_aluminijumom