ivy Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 frisko u kujni! e ovo ti je od pametnijih stvari i zavidim jako
beta Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Nije me mrzelo da tu skalameriju vukljam iz Australije, i eno je i dalje u kesi, čeka <_<
bradilko Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Valda ovde.blender.sad mi puce staklena posuda.sipao kljucalu vodu.mcm se potpisala firma.litar i po.ima li negde to da se kupi i kolko para,otprilike, ako ima?spasavajte!istopih se
Аврам Гојић Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Nisam optimista. Posuda mora da tacno odgovara modelu i zamenske posude uvoze se samo za skupe modele. E sad me malo cudi to MCM, posto ne znam za takvu firmu a Bosch blenderi imaju oznaku MCM. Da nemas Bosov model? Ako je neki njihov,mozda bi vredelo zvati servis.
bradilko Posted July 20, 2015 Posted July 20, 2015 Nisam optimista. Posuda mora da tacno odgovara modelu i zamenske posude uvoze se samo za skupe modele. E sad me malo cudi to MCM, posto ne znam za takvu firmu a Bosch blenderi imaju oznaku MCM. Da nemas Bosov model? Ako je neki njihov,mozda bi vredelo zvati servis. moja greska .mpm se zove firma.nasao isti.nekakav poljski sajt.na telefonu sam.samo da se docepam kompa.probacu da stavim fotografiju.hvala
nisam ja Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Jel beše za sokovnike hailovana ona neka polu-industrijska linija? Al tipa pet glava. A nešto iz nižeg cenovnog razreda, a da valja?
renne Posted September 20, 2015 Posted September 20, 2015 Ima neka nemačka firma, prave takve šporete, često ide reklama na Eurosportu
Recommended Posts