Frank Pembleton Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 Jel neko baratao sa onim santoku nozevima u kuhinji?
Mr.Mxyzptlk Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 gde moze da se kupi neki dobar tiganj za palacinke, al da nije teflonski? ovaj sto arcim je iz prvog svetskog rata - poceo je da ispusta rdju iz sebe.
aram Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 gde moze da se kupi neki dobar tiganj za palacinke, al da nije teflonski? ovaj sto arcim je iz prvog svetskog rata - poceo je da ispusta rdju iz sebe. jel tučani? ako jeste, sredi ga, ne luduj. klik
Frank Pembleton Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 jel tučani? ako jeste, sredi ga, ne luduj. klik +1
katamaran Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 (edited) Interesantna ideja ali su ga po svemu sudeci ocajno napravili Mozda su ga u medjuvremenu poboljsali. bas sam juce gledao recept na DVD kuvar gde su u ovako necemu skuvali pastu. edit: ono je skroz drugacije. Kruta rupicasta posuda koja se ubacuje u serpu. Edited June 25, 2014 by katamaran
Valk Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 E fala, ima na nekim popustima pa sam se nosila mišlju da kupim. Ovo sam uzela za 150rsd na (hehe) Limundu i super je stvarčica: Sprej za limun, a može i drugo voće tog tipa. Prska se po salati, mesu, ribi etc. Kewl :)
pacey defender Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 deluje kul. par pitanja: koliki je rastur limuna (koliko se baci)? procenjuješ li da će uskoro da se pokvari? na skali od 1 do 10, koliko je ova fotka realna?
Singer Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ja sam mislio da su to oni luckasti "izumi" koje niko ne koristi
Valk Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Samo malo na vrhu se odseče. Neće nadam se. Realna 100%, bukvalno tako izleće sok kroz prskalicu.
gospa buba Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Ja sam mislio da su to oni luckasti "izumi" koje niko ne koristi to. ja dok nadjem gde mi je to za limun, zavrshila sam sa limunom shta je trebalo
darling Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) koliko treba isprljati dok napunis rasprsivac limunovog soka? noz, cediljku, posudu u koju se cedi, eventualno levak. previse. ne znam ni kad bih ga rasprsivala... aaaa ovo se zabode u limun. kul :D mada i dalje ne znam u kojoj situaciji bih rasprsivala limun... Edited June 29, 2014 by darling
gospa buba Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 (edited) koliko treba isprljati dok napunis rasprsivac limunovog soka? noz, cediljku, posudu u koju se cedi, eventualno levak. previse. ne znam ni kad bih ga rasprsivala... aaaa ovo se zabode u limun. kul :D mada i dalje ne znam u kojoj situaciji bih rasprsivala limun... ne super je, ima slichan divajs, starinski, sto se isto uturi u limun i isto iscedi. samo bez rasprshivacha. to imam, chak i smatram da nije skroz bezveze. Edited June 29, 2014 by gospa buba
darling Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 iscedim kapi direktno iz polovine limuna kad mi treba, cao.
Recommended Posts