Jump to content

FK Radnički Niš 2023/24 - gigant iz provinciju

Featured Replies

On 26. 8. 2023. at 8:29, Constantin said:

U celoj ovoj priči, oko odustajanja od usluga "Afričkih Vedeta", napominje se da je ostao samo Yamcam, i navode se svi igrači sa kojima je ugovor raskinut. Niko ne pominje Etongua i kakav je njegov status.

Status mu je takav da je juče bio na zapad.. verovatno zbog povrede, nece on skoro..

• Replies 1.4k
  • Views 68.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Constantin
    Constantin

Trava nije šišana 15-20 dana (tako smo pejebali HSV u Kupu UEFA)....nema topla voda, nema uopšte ni voda, a kod golmana ima tri krtičnjaka, samo naš golman zna raspored. Lopte smo namazali sas zejtin,

• Pozdrav svima ! Nisam dugo pisao iz raznoraznih razloga ,sto nije tako ni bitno, Evo resih a i nadjoh malovremena da napisem jedan post ,posto vidim Mare postavio par zanimljivih pitanja ,pa

• Covekizstruke
    Covekizstruke

Uz sve navedeno sa čime se slažem potpuno dodao bih i da ovaj stručni štab (pogotovo šef Trajković) za sada rade mnogo ozbiljni posao nego svi u prošloj sezoni. Siguran sam da će od ekipe izvući maksi

Posted Images

• Author
  On 26. 8. 2023. at 9:07, zikaPantelej said:

Status mu je takav da je juče bio na zapad.. verovatno zbog povrede, nece on skoro..

Ma što se mene tiče, može i on u paketu s ostalima....

evo, posteno, sve reko :D

• Author
  On 26. 8. 2023. at 10:56, W.F.C. said:

evo, posteno, sve reko :D

Po koji put....?

• Author

Morao sam da preslušam i evo, rekao je pomoći će "promtno"....pokenjam mu se na izraz.....investiciju os 80 miliona evra. Nadam se da će biti sa ne više od 10-15 iljada stolica.

• Author

Ovaj je koštao 80 miliona evra npr.

• Author
  On 25. 8. 2023. at 20:16, Constantin said:

Šuška se da će Tončev u Dubočicu....

"Naknadna pamet"...ispostavilo se da je to pričano i prošle godine, a kad "onaj" kaže da će "promptno" da nas pomaže, neće si ovaj ide, još dublje će zabaci sidro...sa sve Propadala i Markonija....:cry:

• Author

spacer.png

• Author

Za 80 miliona odradjen je stadion u Luxemburgu....evo pr.

Neke stvari na stadionu moraju da se urade imao on 10 000 mesta ili 100 000 mesta, i ne znači da srazmerno broju stolica, raste cena.

Meni je više muka oko tog stadiona šta se sve dešava. U tih 80 miliona, ja ne znam šta je predvidjeno. Verujem da novog stadiona, iz temelja neće biti. Znači krpiće se postojeći. Srušiće, verovatno, staru zapadnu tribinu i sastaviti sa ovim što je uradjeno do 2011.g. Pokriće se veći deo, zameniti trava. Zradiće ovaj "polu-hibrid" 80/20 kao u B.Topoli i ufradiće se grejači, a istem za automatsko polivanje imamo.

Stadion je zaoičet u vreme "žute" vlasti, a izvršioc gradnje je radio moj drugar, inače autoprevoznik iz Brzi Brod, a za vreme prethodne vlasti "dežurni graditelj" svega i svačega. Kako ga je uradio videli smo. Da se mene pita, stadion bi gradio iz temelja, nov, sa desetak hiljada mesta i to kod mene u Panteleju, kod naplatne rampe "Niš-Istok"...mesta koliko hoćeš, auto-put na 200 metara, a onaj stari stadion bi srušio do temelja. Stadion, izmedju zgrada, pored Kliničkog centra, a praking za 100-200 vozila i još u vlasništvu JP Niš-parking. Nema stvaranja dodatne saobraćajne gužve, a navijači gostujućih timova, pogotovu "beogradskih blizanaca" ne bi špacirali kroz centar grada, a znamo šta se sve dešavalo. Ovako...sa auto-puta na stadion, sa stadiona arivederči....

Stadion, kakav nama treba, izgleda otrpilike ovako:

spacer.png

Ništa više od ovoga. Dobili bi i to, garantujem, veći broj pretplatnih karata, jer bi mnogi predupredili situacije kad su velike utakmice protiv beogradska dva najveća kluba, jer kad oni gostuju je i najveća poseta, kako bi imali obezbedjeno mesto na tribinama. Da ne pričam koliko je lakše za održavanje. Brisati 10-12 000 stilica i 25 000 nije isto. Za sadašnje prilike 25 000 mesta je nepotrebno. Zvrji prazan. Ovom fotkom što sam postavio, naslućuje se da je moguće proširenje, pogotovu južne i severne tribine....

Kakvi će marifetluci oko rekonstrukcije stadiona da se izrode, Bog će sam znati. Znamo "igrače"...

Dal će bude još neko pojačanje ipak odoše crnci

On 28. 8. 2023. at 13:59, Boki96 said:

Dal će bude još neko pojačanje ipak odoše crnci

Da be, sve permanentno 🤣

• Author

Lalat dobio otkaz u Ukrajini....sreća te pobedismo Šumadince. :s_d:

On 28. 8. 2023. at 17:26, Constantin said:

Lalat dobio otkaz u Ukrajini....sreća te pobedismo Šumadince. :s_d:

Jadan je. Ima boga džabe mu što se lažno krsti. Raspad  tria Lala Šarac Vidak. . .

• Author
  On 28. 8. 2023. at 21:37, Gradina said:

Jadan je. Ima boga džabe mu što se lažno krsti. Raspad  tria Lala Šarac Vidak. . .

Koji Vidak ? Bratić...?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout