August 24, 20231 yr Popular Post ova drzava mora da gori, do zemlje. doslovno, sve da zapalimo i u 3 lepe dovidjenja. i dabogda crkli svi. i josh cu da dodjem da psujem Edited August 24, 20231 yr by gospa buba
August 24, 20231 yr I to isti naslov i u nasem smecu od portala, a i u bosanskim i crnogorskim... Osim N1 Tragedija u Narodnoj skupštini: Radnik poginuo dok je popravljao lift Edited August 24, 20231 yr by Milosh76
August 25, 20231 yr Popular Post Na protestu protiv nasilja, večeras u Gornjem Milanovcu, vozač S.V. iz Gornjeg Milanovca, vozeći pešačkom zonom gde su se građani okupljali, pregazio je dete na pešačkom prelazu, u sred pešačke zone. Policija nije obezbeđivala skup. Dečko ima 5 godina, odleteo je, patikica ostala. Navodno je stabilno, ali... ništa im ne verujem.
August 25, 20231 yr Danas popodne sam saznao da je jedan od dvojice poginulih momaka u pucnjavi u Futogu sin od moje školske drugarice iz srednje škole.
August 25, 20231 yr od sinoć smo imali baš jak rezultat dvoje mrtvih u futogu, kažu obračun narko klanova, a žrtve imaju 19 i 20 godina, sačuvaj bože neki lik u zemunu izboden nožem jedan 40godišnjak skočio sa brankovog, na mestu mrtav u vranju na pešačkom jutros ludak naleteo autom na čoveka s detetom, oboje povređeni a ono što nije bilo u medijima, na zvezdari, dvadesetak klinaca u fantomkama naoružani bezbolkama napali oko ponoći klince koji su igrali košarku u školskom dvorištu oš boško buha. svi uzrasta 7. i 8. razred. dok je policija došla svi su se razbežali. možda su sad i to narko klanovi
August 25, 20231 yr On 25. 8. 2023. at 21:17, slepa živana said: i a ono što nije bilo u medijima, na zvezdari, dvadesetak klinaca u fantomkama naoružani bezbolkama napali oko ponoći klince koji su igrali košarku u školskom dvorištu oš boško buha. svi uzrasta 7. i 8. razred. dok je policija došla svi su se razbežali. možda su sad i to narko klanovi Hm, ja bih proverio forumaše za ovo poslednje... Kukalo se mnogo po forumu na decu na basketu do ponoći...
August 25, 20231 yr On 25. 8. 2023. at 19:54, aram said: Na protestu protiv nasilja, večeras u Gornjem Milanovcu, vozač S.V. iz Gornjeg Milanovca, vozeći pešačkom zonom gde su se građani okupljali, pregazio je dete na pešačkom prelazu, u sred pešačke zone. Policija nije obezbeđivala skup. Dečko ima 5 godina, odleteo je, patikica ostala. Navodno je stabilno, ali... ništa im ne verujem. https://www.instagram.com/p/CwYQPdPNSl_/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
August 26, 20231 yr Quote Za sada nepoznata osoba ispalila je projektil iz ručnog raketnog bacača (zolja) u kuću C.N. (30) u Batajnici, saznaje "Blic".
August 26, 20231 yr On 26. 8. 2023. at 11:59, Lezilebovich said: Možda u pitanju samo neko testiranje
August 26, 20231 yr Ovo je strasno koliko je droge u opticaju, i to po manjim mjestima generalno u regionu, i to ozbiljne skupe droge. Gomila klinaca smrce koku kao dobar dan. Jbt godinama sam porodično i poslovno bio vezan za Sloveniju, i uvijek se čudio otkud im toliko narkomana, kad ne lezi vraze..