Jump to content

Now cooking!

Featured Replies

^^

da, mladi krompir je super. :)

hvala!

Edited by hoffnung

• Replies 11k
  • Views 806.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• mammy two shoes
    mammy two shoes

pitanje za sve koji kače slike na ovoj temi. da li vi samo ovolicko pojedete ili posle slikanja dopunite tanjir?    

• Dobro su ispale, ako je verovati alavim ukućanima. Meso sam koristila pola-pola svinjski but i juneću plećku, krčkala se tri sata. Eto, sad i ovo znam da kuvam ✔️

• Ćufte  

Posted Images

Žganjci

Belo meso, 2 tikvice, pola glavice luka, 2 šargarepe, zelenu papriku propržiti na susamovom ulju, u to umešati tri supene kašike kikiriki putera, i kašiku soja sosa, te začine po izboru. Dodati nudle (pirinčane, sa jajima, integralne) ili samo obaren pirinač... ate7yha6.jpgsu4e4ezy.jpg

kuvamo punjene paprike i pire krompir za 14 ozija... nadam se da su zdravo gladni

Masterchef Australia... nije ispalo loše (punjpaprike su morale unapred biti pripremljene). 

Ja sam gulio krompir za pire... eto. (I prao tanjure).

10441348_10203750084889331_9169404217310

Supa knedle... pečeni patlidžan, maslinovo ulje, tahin, nana... zelena salata, rukola, pinjole, parmezan, sirće nara + zatar i maslinovo ulje esubehys.jpgu4ajequr.jpgsujy2uvy.jpg

kuulll :p :)

Daj recept za patlidžan!

Mislim, to je ono, sat vremena u foliji u pećnici, oljuštio, i prelio nečim, puter i beli luk ili tako nešto?

@ivy: :) jeesteee

Daj recept za patlidžan!

Mislim, to je ono, sat vremena u foliji u pećnici, oljuštio, i prelio nečim, puter i beli luk ili tako nešto?

Slično: patlidžan sa sve korom, pečeš na 210 stepeni ili u foliji ili bez (ovo danas je bez) nekih po' sata. Oljuštiš, so, maslinovo i tahin (susam pasta) ako želiš beli luk... Može i sve to što si ti naveo ;)

To mu zapravo dođe baba ganuš bez limuna, peršuna i u krupnijim komadima.

babe ganuše

2011-July-02.jpg

:lolol:

To mu zapravo dođe baba ganuš bez limuna, peršuna i u krupnijim komadima.

pa baš i ne :)