Jump to content
IGNORED

Kladža pt2


Recommended Posts

Villarreal gubi 2-0 i uporno se vraca lopta golmanu, kao da cuvaju rezultat. Ponekad mi fudbal nije jasan. Premnogo metiljavih meceva za moj ukus, u tekucoj sezoni, plus ja ne volim da igram fiks (mada je generalno bolje da tako ostane).

Link to comment
10 minutes ago, Miljenko said:

Pardon. Izgleda da sam stavio pogresan link; imas sa strane duzi pregled meca, desno gore, ispod golova.

Da, to je to.

The post-match comment by Paulo Fonseca was very short

- The game, in which Zorya scored two goals and Shakhtar netted one, is over. Zorya won it, - said Shakhtar head coach.
 
There were no questions from reporters.

 
 
 

 

Link to comment

Fudbal 2/5, NHL 1/2 (uz jednu kvotu 1). Poplava 0-2 meceva, gde im nije mesto. Nisam ocekivao epohalnu partiju od Napolija, no ni 0-0 sigurno. Liverpool, tu je vec Klopp kriv. Glavni organizator igre, mora biti na terenu, makar i da nije spreman skroz; umesto laganih 5+, ni 3+ nije proslo. Club Brugge za promenu dolazi rutinski. Ajax dobija PSV 3-0. Barsa i Real imaju najkilavije sezone, godinama unazad; ja sam od njih navikao da 4+, 5+ i slicno, dolaze u serijama, a ne ova 2-3 sranja; jeste Villarreal solidan tim, ali... NHL da kazem korektno, posto je taj deo zavrsio oko nule. Chicago je nekako dobio, no zato Blues odlaze u OT, nakon 2-0 vodjstva, protiv najlosijeg tima lige (takve stvari mi nikada nece biti jasne); u Torontu neverovatnih 1-0, srecom te to odigrah slabije. Kilav dan sve u svemu; nedelja oko nule; moglo je dosta bolje, sredisnji deo nedelje pre svega, gde su kombo tiketi padali na nekom zicer paru.


Fudbal

Randers-Midtjylland w2
Lazio-Torino 2+

Ajax II-Den Bosch 3+
Oss-NEC 3+

Kvote, 1.51, 1.82.
Midtjylland u borbi za vrh, protiv tima sa zacelja. Lazio na kraju ispratih opreznije, 2+. Holandiju 2 bih mozda i stavio u jacu grupu, da nije loseg vremena i snega, pa bolje da se ne zalecem.
Prvi tiket je u jacoj grupi.


NHL

NY Islanders-Washington 5+

NY Rangers-Dallas 5+

Pittsburgh-Colorado 5+

Winnipeg-Vasncouver 5+

Kvote, 1.36, 1.37, 1.33, 1.40.
5+ trend, NY Islanders 8/10, Washington 8/10, NY Rangers 7/10, Dallas 5/10, Pittsburgh 8/10, Colorado 6/10, Winnipeg 7/10, Vancouver 8/10. Sinoc je bilo under vece, te veceras ocekujem pluseve, na stranu sto igraju timovi sa vrhunskim napadima.
Prve tri stvari su na kombo tiketu.

Prateci tiket, Magnitogorsk 1X, Traktor 2P1+, Yekaterinburg P1+, Avangard w2, AK Bars 3P1+, CSKA Moscow 2P2+, Slovan Bratislava 3P2+, Sochi 2P2+, Dinamo Riga 3P1+. Kvota 21.79.


NBA

Houston-New Orleans >221.5

Kvota 1.60.
Probah jedan NBA singl, nakon dva dana pauze; ovaj par deluje prilicno verovatno.
Slabija grupa.

Malo slabiji ulozi, u odnosu na juce. Parovi jesu izgledni, no ne volim zaletanja ponedeljkom.

Edited by Miljenko
Link to comment

Ja sam ocekivao plus zbog golmana, posto se znalo da Torontu startuje backup. To je do Oilersa; neverovatno kako im je napad nekonzistentan ove sezone; sinoc 41 sut i nista (PP 0/4). Dobro je sto to odigrah slabije.

Link to comment

Fudbal 1/1 (kvote 1 na Holandiji 2); NHL 1/4, NBA 1/1. Fudbal ok, Holandjani odlozeni zbog snega. NHL je neprijatno iznenadio; od cetiri izuzetno verovatna meca za golove, da prodje samo jedan, to je prilicno neverovatno; Pittsburgh bih promasio i da sam igrao fiks; bonus je sto je svuda bilo 60+ suteva, da smo imali meceve sa 40+ udaraca na gol, da se i ne bunim. NBA lagano, uz pravo zatrpavanje u prvom poluvremenu. Ocekivao sam dosta vise od ovih parova, mada se ne bih bunio, da je prosao makar jos jedan NHL par. Minimalni ulozi danas, nisam odusevljen ponudom.


Fudbal

Wolfsburg-Leipzig 2+
Mainz-Dortmund 2+
Freiburg-Monchengladbach 2+

Crystal Palace-Watford 3+

Kvote, 1.80, 1.81.
Nemci donose par zanimljivih meceva, no nista ne probah 3+ na kraju. Watford i daje i prima, dok Crystal Palace igra sve bolje.

Fudbal + hokej, Legia w2, Forest Green 2+, Peterborough 3+, Crewe 3+, Twente 3+, AZ 3+, Hearts w1, Chelsea w2, Brynas w1, Vaxjo w1, Hvidovre 5+, Lugano w1. Kvota 51.54.


NHL

Washington-Colorado w1

Chicago-Florida w1

Kvote, 1.42, 1.45.
Fiks trend, Washington 7-3 (7, 3), Colorado 4-6 (3, 5), Chicago 4-6 (3, 3), Florida 5-5 (3, 3). Colorado je sinoc dobio u Pittsburghu i ne verujem da moze vezati i trecu pobedu na turneji. Chicago je i dalje prilicno nestabilan, no Crawford se vratio, dok Panthersima i dalje fali Luongo.

NBA + NHL tiket, Denver >203.5, Cleveland w1, Brooklyn >207.5, Los Angeles X2, Toronto 5+, Tampa 5+. Kvota 7.60.

 

Edited by Miljenko
Link to comment

Ja sam pretpostavio da danas tesko da cu pogoditi nesto. Cim ja odigram ekipe kao Watford i Palace na golove, oni igraju odbranu kao neki top tim; nista neocekivano.

Sutra igraju Bayern, Real Madrid, pa i Arsenal, PSG (kup), odigracu dosta jace, ne mogu ovoliko da dominiraju 0-2 utakmice uvek.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...