ubibobi Posted May 6 Posted May 6 3 hours ago, April said: Čini mi se da Bella treba neke kapi za oči : Imate li neku preporuku koje kapi da kupim? Tobrex kapi mogu da pomognu, takođe se nabavljaju u humanoj apoteci...tobradex kapi isto nisu loše sa dodatkom kortikosteroida ali pre upotrebe bi bio preporučljiv pregled veta da se utvrdi da nema bilo kakvih oštećenja rožnjače jer bi u tom slučaju bile kontraindikovane 1
zmanic Posted May 9 Posted May 9 https://www.facebook.com/watch/?v=411138535181944&rdid=dr9G3zlL2HOzqVJa 1
Tihajeza Posted May 25 Posted May 25 Ima neko kuče u mojoj zgradi (nisam provalila čije), koje plače svaki put kada je gazda odsutan. Glasno rida, cvili, baš tužno plače i to se čuje dosta noću. Baš bzv. Gazdi je lepo da ima nekog kad je na gajbi da se pomazi, a kad ide van, "sedi ti, kuče, plaši se i plači". Sebično.
ToniAdams Posted June 9 Posted June 9 imam dilemu, mator pas, 12-13 god, ima veliki tumor na kuku, posto joj je smetao, grizla ga je i sad ima otvorenu ranu, ovih nekoliko dana sto sam u bgd sam je vodio po veterinarima i sad je na antibioticima i ceka operaciju u cetvrtak. vet ne zeli da odstrani ceo tumor jer kaze da bi iziskivalo takvu narkozu kakvu po njegovom misljenju ne bi mogla u teoriji da prezivi zbog godina, buduci da bi se verovatno islo na amputaciju zadnje noge, plan je da odstrani koliko moze i da sanira ranu pa da cekamo otprilike da bude sta bude. ja sam u fazonu da bih isao na sve ili nista, ali on nece da rizikuje. ima li ko nekog dobrog veta sa kojim bih mogao da se konsultujem? rendgen snimci i krv su prilicno okej, osim tog tumora koji je zasad lokalizovan.
zmanic Posted June 16 Posted June 16 i druga strana "modernog" sveta: https://www.facebook.com/reel/982831480216946 ovakve kučevlasnike bih pobio bez trunke milosti 1
Behemoth Posted June 16 Posted June 16 Privremeno mi je poverena na čuvanje bišonka od 3 godine, dok je gazda odsutan. Generalno je malo veća ali je gazdina žena hrani svim i svačim pa sad ima i 13kg. Dali su nam i dijetalne granule, i još je i izvodimo u duže šetnje da malo smrša ako može. Ono što mi njen vlasnik nije rekao je da ona nije naučena da sedi sama u stanu. Žena i ja ćemo u nwkom trenutku biti oboje van stana i hteo bih da probamo da je naviknemo na to. Ona je vrlo mirna i poslušna ali kad je sama u stnu laje i zavija dosta glasno. Kupio sam onu neku igračku koju mora da vrti da ispada neka hrana pa ću pokušati sa time. Prvo po 5-10 min pa polako da povećavam. Ima li neko još neki savet šta da probam? Meni je palo na pamet da ostavim i TV uključen pa ću još i to probati.
Recommended Posts