mustang Posted January 19, 2022 Posted January 19, 2022 (edited) I tako meni neki strucnjaci, vets kazu obavezno sterilizacija jer kasnije moze dodji do raka testisa (kod muzjaka), sto se i desilo nekoj civavi od 10godina, al je umro od srca mucenik iznenada, a neki vets mi pa kazu da je to samo radi kontrole populacije i da im se smiri ponasanje (manje agresivni, drama queens..) E sad nasa bff je sterilisana, jedino sto mogu da zakljucim da je naglo osedela iako je mladja od mog 6 meseci ali je i dalje apsolutna drama queen I tako sam jos neodlucna u vezi mog ...vec pet godina....pri tom smatram da priroda i stil zivota treba da odrede duzinu i kvalitet zivota. Call me pacifist... Dok mi neko ozbiljan crno na belo ne pokaze statistiku, ostacu neodlucna Edited January 19, 2022 by mustang
Popular Post April Posted January 22, 2022 Popular Post Posted January 22, 2022 Pršti, pršti bela stazaSent from my M2102J20SG using Tapatalk 15
Lancia Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 6 minutes ago, slepa živana said: ne deluje prezadovoljno Ko zna sta mu April prica. 1
April Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Neposredno pošto je pocepala Ikein otirač sa leve strane slike 1
Skyhighatrist Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Što si ga stavio tu ako ne smem da ga cepam
April Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 Najbolje kad vidim svoju patiku kako trči po bašti 5
Lancia Posted January 22, 2022 Posted January 22, 2022 19 minutes ago, April said: Najbolje kad vidim svoju patiku kako trči po bašti Racuna kad te vec malo vidja da trcis u njima, da ih razradi. 1
duda Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 (edited) Danas sam mnogo tužna. Saznala da je nestao u planini onaj lepi pas kojeg sam hranila dok sam bila u selu. Česta je to sudbina slobodnih pasa u planini. Iako mnogo vole ljude, ipak ponekad odlutaju a onda se često i ne vrate. Najverovatnije zbog vukova ed. ovaj pas Edited January 24, 2022 by dùda 7
Frank Pembleton Posted January 24, 2022 Posted January 24, 2022 Danas sam mnogo tužna. Saznala da je nestao u planini onaj lepi pas kojeg sam hranila dok sam bila u selu. Česta je to sudbina slobodnih pasa u planini. Iako mnogo vole ljude, ipak ponekad odlutaju a onda se često i ne vrate. Najverovatnije zbog vukova ed. ovaj pas Uhhh...Tako ja za ovim mačkom kojeg sam puštao u kuću, ali je uvek tražio da izađe uveče da lunja.Jedan dan se samo nije više pojavio.Evo već dva meseca.[emoji17][emoji17][emoji17]... Shiit has hit the fan 4
maheem Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 8 minutes ago, Lancia said: @maheem Nino & Rillette, a sada i Georgette, najbolja ekipa u svijet <3
Recommended Posts