January 19, 20223 yr I tako meni neki strucnjaci, vets kazu obavezno sterilizacija jer kasnije moze dodji do raka testisa (kod muzjaka), sto se i desilo nekoj civavi od 10godina, al je umro od srca mucenik iznenada, a neki vets mi pa kazu da je to samo radi kontrole populacije i da im se smiri ponasanje (manje agresivni, drama queens..) E sad nasa bff je sterilisana, jedino sto mogu da zakljucim da je naglo osedela iako je mladja od mog 6 meseci ali je i dalje apsolutna drama queen I tako sam jos neodlucna u vezi mog ...vec pet godina....pri tom smatram da priroda i stil zivota treba da odrede duzinu i kvalitet zivota. Call me pacifist... Dok mi neko ozbiljan crno na belo ne pokaze statistiku, ostacu neodlucna Edited January 19, 20223 yr by mustang
January 22, 20223 yr 6 minutes ago, slepa živana said: ne deluje prezadovoljno Ko zna sta mu April prica.
January 22, 20223 yr 19 minutes ago, April said: Najbolje kad vidim svoju patiku kako trči po bašti Racuna kad te vec malo vidja da trcis u njima, da ih razradi.
January 24, 20223 yr Danas sam mnogo tužna. Saznala da je nestao u planini onaj lepi pas kojeg sam hranila dok sam bila u selu. Česta je to sudbina slobodnih pasa u planini. Iako mnogo vole ljude, ipak ponekad odlutaju a onda se često i ne vrate. Najverovatnije zbog vukova ed. ovaj pas Edited January 24, 20223 yr by dùda
January 24, 20223 yr Danas sam mnogo tužna. Saznala da je nestao u planini onaj lepi pas kojeg sam hranila dok sam bila u selu. Česta je to sudbina slobodnih pasa u planini. Iako mnogo vole ljude, ipak ponekad odlutaju a onda se često i ne vrate. Najverovatnije zbog vukova ed. ovaj pas Uhhh...Tako ja za ovim mačkom kojeg sam puštao u kuću, ali je uvek tražio da izađe uveče da lunja.Jedan dan se samo nije više pojavio.Evo već dva meseca.[emoji17][emoji17][emoji17]... Shiit has hit the fan
January 26, 20223 yr 8 minutes ago, Lancia said: @maheem Nino & Rillette, a sada i Georgette, najbolja ekipa u svijet <3