Skyhighatrist Posted April 19, 2021 Posted April 19, 2021 Ma naravno Moje kad siđu i ispred ulaza ukapiraju da je kiša, pogledaju me u fazonu "jes' ti normalan?", obave šta imaju u prvih 100 metara i okreću se nazad, kakva šetnja kakvi bakrači 2
אַף אֶחָד Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Iz serije google istrcava pse po Beogradu - Ada Huja.
slepa živana Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 6 hours ago, Lancia said: kako je dobar, nije hteo da je prestigne dok nije video da neće dobiti keksić
Musky Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 pročitajte komentare....skoro su identični i za NextGuard...Simparica nema dovoljan uzorak jer je novijeg datuma. https://www.productreview.com.au/listings/bravecto 1
Musky Posted April 26, 2021 Posted April 26, 2021 Ogrlice, kapaljke kao i tablete - svi deluju iznutra samo što ogrlice i ampule ubacuju repelent kroz kožu. Nažalost verovatno svi u svom sastavu imaju neurotoxin koji se koristi u pesticidima i koji ne mora da bude hazardan po zdravlje psa u prvih nekoliko doza, ali ima sabirno dejstvo i CNS u nekom trenutku popusti gde je najtanji...ataxia, otkazivanje očnog nerva, apilepsija a pre toga veoma često izaziva dijareje, povraćanja i svrab. Kroz krvnu sliku je veoma teško naći korelaciju novonastalih problema sa ovim preparatima jer najviše nus pojava je vezano za oštećenja nerava. Psi koji žive u boxu ne bi trebali da spavaju sa ovim ogrlicama ali one neće imati efekat ako je psu stavljate samo kada ide u šetnju. Prvo sam pomislio da je ovo klasičan medijski prljavi rat konkurencije koja je ovim tableticama napravila bum na tržištu i gde naravno leže enormne zarade, pa kroz komentare botuju iz sve snage...sigurno da i toga ima...ali ovo je baš veliki uzorak uz previše detalja a video izlaganja koja sam odgledao nekih veterinara bar potvrđuju ćinjenicu da je u pitanju neurotoxin - isoxazoline (fluralaner).
mustang Posted May 1, 2021 Posted May 1, 2021 Zakopavaju li vasi kosti po kuci. Ovaj moj sve kreativniji postaje
stajebrebilo Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Kad je pravo vreme za sterilizaciju psa? Pise na netu od 6 do 9 meseci starosti. Oli ima 7,5 meseci, dize nogu prilikom nuzde i obelezava teritoriju. Nemam nameru da ga parim, a procitao sam i da je medicinski pozeljno da se sterilisu zbog prevencije nekih bolesti.Kakva su vasa iskustva?
JozoMujica Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 32 minutes ago, vookela said: Kad je pravo vreme za sterilizaciju psa? Pise na netu od 6 do 9 meseci starosti. Oli ima 7,5 meseci, dize nogu prilikom nuzde i obelezava teritoriju. Nemam nameru da ga parim, a procitao sam i da je medicinski pozeljno da se sterilisu zbog prevencije nekih bolesti. Kakva su vasa iskustva? Ja sam Čarlija uštrojio sa 7-8 meseci, sve bilo ok. 1
ubibobi Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 (edited) 15 hours ago, mustang said: Zakopavaju li vasi kosti po kuci. Ovaj moj sve kreativniji postaje Kako zakopava, pa nemaš valjda zemljani pod? Edited May 2, 2021 by ubibobi
stajebrebilo Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Ja sam Čarlija uštrojio sa 7-8 meseci, sve bilo ok.Da li se smirio posle toga, kakve su promene bile?
JozoMujica Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 1 hour ago, vookela said: 2 hours ago, JozoMujica said: Ja sam Čarlija uštrojio sa 7-8 meseci, sve bilo ok. Da li se smirio posle toga, kakve su promene bile? Nikakve.
panta rhei Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 (edited) 2 hours ago, vookela said: Kad je pravo vreme za sterilizaciju psa? Pise na netu od 6 do 9 meseci starosti. Oli ima 7,5 meseci, dize nogu prilikom nuzde i obelezava teritoriju. Nemam nameru da ga parim, a procitao sam i da je medicinski pozeljno da se sterilisu zbog prevencije nekih bolesti. Kakva su vasa iskustva? to su zastarela misljenja. ovde kod mene (ch), kod veterinara, uzgajivaca i strucne™ javnosti preovladava misljenje da ne treba uopste, to sa prevencijom bolesti je isto zastarelo, osim ako nema medinciske potrebe. ako se ipak radi, onda treba sacekati da potpuno odraste. zavisi od rase ali za belgijanca, recimo, tek sa oko 2 godine. edit: procitao kastracija pa na to i odgovorio. da li se razlikuje za sterilizaciju, nisam siguran Edited May 2, 2021 by panta rhei
stajebrebilo Posted May 2, 2021 Posted May 2, 2021 Kazu informacije da je pas mirniji i stalozeniji, a i nemam ambiciju da ga parim.
Recommended Posts