Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

VETERINAR!

Vlasnici često ne umeju da doziraju niti primene lekove, poistovećuju pse sa decom i greše!!!

• +1 1
  • Hvala 1
Posted
On 17.11.2020. at 11:27, aram said:

pa radije ću da udomim nešto iz rumunije ili grčke...

ja imam iskustvo i sa azilom i sa rasnim leglom. kod azila je problem sto nemas pojma sta uzimas narocito ako uzimas nekog sa 6 + meseca koji je proveo neko vreme na ulici. do stenadi je bar u ch iz azila vrlo tesko doci. ovde su cene rasnih i do 3000 chf, ono sto sam ja video, ne bi me iznenadilo da ima i za vise. mi smo dugo razmisljali da ponovo uzmemo iz azila, ali smo odustali. kontrole uzgajivaca su prilicno ostre i sistem je bas uredjen i dobro funkcionise. treba dosta resarzirati i naci dobrog cija legla nisu godinama unapred rezervisana. uzimas klinca kome znas roditelje i u kojim uslovoma je proveo prvih 8-10 nedelja kada se obicno uzima. sto je vrlo vrlo vazno. ne dajem savete, ali ne potcenjivati sve to i ne ici spontano i sto pre, nego ako je moguce uz dosta razmisljanja, vaganja videti gde i pod kojim okolnostima je provodio prve nedelje. dosta se uzima spontanl bez neke vece pripreme, ali se radi o zivom bicu sa kojim ce se provesti narednih 12 + godina, zajednickog zivota. ali i pored svega toga, azil je uvek vece "dobro delo."

• +1 1
Posted
ja imam iskustvo i sa azilom i sa rasnim leglom. kod azila je problem sto nemas pojma sta uzimas narocito ako uzimas nekog sa 6 + meseca koji je proveo neko vreme na ulici. do stenadi je bar u ch iz azila vrlo tesko doci. ovde su cene rasnih i do 3000 chf, ono sto sam ja video, ne bi me iznenadilo da ima i za vise. mi smo dugo razmisljali da ponovo uzmemo iz azila, ali smo odustali. kontrole uzgajivaca su prilicno ostre i sistem je bas uredjen i dobro funkcionise. treba dosta resarzirati i naci dobrog cija legla nisu godinama unapred rezervisana. uzimas klinca kome znas roditelje i u kojim uslovoma je proveo prvih 8-10 nedelja kada se obicno uzima. sto je vrlo vrlo vazno. ne dajem savete, ali ne potcenjivati sve to i ne ici spontano i sto pre, nego ako je moguce uz dosta razmisljanja, vaganja videti gde i pod kojim okolnostima je provodio prve nedelje. dosta se uzima spontanl bez neke vece pripreme, ali se radi o zivom bicu sa kojim ce se provesti narednih 12 + godina, zajednickog zivota. ali i pored svega toga, azil je uvek vece "dobro delo."
Da vidiš, to je opet zanimljiv "uvid".

.... Shiit has hit the fan!

Posted (edited)

Postoje i posude za hranu za halapljive pse, ima po pet shopovima, pogledajte:

https://www.petmarket.rs/trixie-posuda-za-halapljive-pse-bela.html

https://www.google.com/search?q=Posuda+za+halapljive+pse&sxsrf=ALeKk01PHvjvqYJe3iOwEmMt1x_uM1meug:1605866649208&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiOuLq575DtAhWGDuwKHeFPC5kQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1094&bih=476

Nekada se to rešavalo tako đto se u veću posudu za hranu stavi neka velika keramička ili čelična kugla koju pas ne može da proguta.

PS

Vadili su se kuglični lageri iz dizalica i lokomotiva

Edited by zmanic
  • Hvala 1
Posted

Moram da nabavim neku bas tešku posudu iz koje će jesti jer mi mase sa polupraznim camcetom po kući i namerno prevrće ako nece tu hranu nego nešto ukusnije. 

Ovo odvlači iz kuhinje i prosipa jer bi rodja hteo stejk na primer. 

Znam... Razmažen... Al moze mu se. Moj je :laugh:

IMG_20201120_115634__01_copy_1024x712.jpg

• Haha 1
Posted

možda ti nikne nešto iz ovog tepiha :lol:

posle samo obereš plodove i daš mu da jede

Posted

ponovo se pojavilo neko štene na komšijinom placu. malo i mršavo. hranićemo ga do daljeg.

najpre sam petka našao na tom placu, nedavno onih šestoro nesrećnika, sada ovo.

• +1 3
Posted
32 minutes ago, 3opge said:

stize mi zver u Januaru 

image.thumb.png.1f503871ce45bf41b8431a790891cda3.png

al to neki australijanac? koliko to ima na slici? 2 nedelje 😉

Posted
1 hour ago, panta rhei said:

al to neki australijanac? koliko to ima na slici? 2 nedelje 😉

rasa je Miki, dobila zena na poklon. 

3 nedelje na slici.

• +1 2