JozoMujica Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 4 minutes ago, James Marshall said: Ma ja sam za Vidim da ne vidite moju muku, ima li iko ideja šta je ovo, koliko bi moglo da raste, koliko bi moglo da bude zajebano Ako ga ne uzmeš, nećeš saznati. Uzmi kuče. 1
slepa živana Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 1 hour ago, James Marshall said: Dok nisam čuo da je žensko, mislio sam da se zove Brko. može brka, to je žensko, znam po sebi u vokativu će ti biti brko svakako
gospa buba Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 može brka, to je žensko, znam po sebi [emoji38] u vokativu će ti biti brko svakakoapsolutno!sent from bubamoto
James Marshall Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Prva ideja je bila da se zove po nekom brki, tipa Niče, pa onda kad povikneš u parku: "Niče, ne jedi govna" imalo bi smisla
gospa buba Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 brka.je sasvim ok. ionako ce biti brkica. cica govorim iz iskustva.kod nas je cira i devojka je. cirica sent from bubamoto
panta rhei Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 @James Marshall uzimaj obavezno. mislim da je malina™ - belgijski vucijak malinois sigurno (eto mozes i da je zoves malina 🙂). a bice ono sto ti od nje napravis, koju god rasu da ima u sebi. uzivaj i pripremi se dobro za period odrastanja. ja trenutno bijem bitku sa pubertetlijom, koji 99% dana iskljicuje mozak.
Amos Posted September 24, 2020 Posted September 24, 2020 Moja dva centa, neće biti prevelika. Nesto niža od Malinoe, nešto veća od pitbula. Hoću reći, mislim da će više ići u širinu. Uzimaj naravno
Gylfi Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Ćao ljudi, ovo je korgi s Aliekspresa, zove se Rale i traži dom i ljude. Neko ga je ostavio kraj Dunava, viđali smo ga danima i nismo imali srca da ga ne pokupimo i probamo da udomimo. Bio je kod veta; zdrav je ko dren, ima oko 9 meseci i deset kilograma, vet kaže da neće više narasti, dobio je vakcinu proziv zaraznih bolesti i očišćen je od parazita. Pitom je i lako se navikao na stan, obožava da se mazi i, naravno, odmah je znao šta se radi u stanu a šta napolju. Trenutno imamo problem pošto je počeo da se kolje sa Momčilom, kod nas je već dvadesetak dana, bori se da ga alfuje pa su počeli da se šibaju. On je navikao da bude napolju, tako da bi i neki dobri dvorišni uslovi bili okej za Raleta. Rale je u blizini NS-a, ali spremni smo da ga odbacimo gde treba. 2 2 1
Amos Posted September 28, 2020 Posted September 28, 2020 Predivan je Rale, držim fige da nadje nov dom i druga Freda.
Gylfi Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 Javili se neki ljudi, ide danas na upoznavanje. [emoji1696][emoji41] 3
Zico Posted September 29, 2020 Posted September 29, 2020 (edited) Ovaj moj je juce ulovio goluba tokom setnje i drzao ga u ustima sve vreme tokom iste. Tako je posle jezeva u dvoristu, jednog malog paceta, svom ubilackom kontu dodao i jednog neduznog, nedovoljno brzog goluba. Spoiler Edited September 29, 2020 by Zico 1
Popular Post Gylfi Posted September 29, 2020 Popular Post Posted September 29, 2020 Rale srećno i uspešno udomljen! Vrckava guzica je od večeras Limanac. [emoji4] 9 1 1
Recommended Posts