Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Ova moja videla jutros sneg prvi put. Ja otvorila vrata, a ona blentava nije gledala, pa prvo ugazila jednom sapicom, pa se trgla, vratila sapu unutra, pogledala me, pa testirala drugom sapom, pa njuskom, pa se tek onda usudila da izadje. :lol: A onda srece i radosti! Nije uopste htela da hoda po suvom, samo tamo gde ima snega, da trci po njemu i njuska. Mogu da zamislim kako ce tek biti kad ga bude mnogo vise. :D 

Posted (edited)

a jeste... kad ukapiraju sneg, njihovoj sreci nikad kraja..sad cu da iskopam ivanov prvi sneg...lud 100%

kako je mlad bio, nigde dlaka na dupetu :D

Edited by mustang
Posted

jaoo koliko je majusno! :ohmy:

ne bih smela da ga imam pored sebe. sela

bih slucajno na njega ili zgazila corava

Posted

psi su definitivno najplemenitije životinje, to se veže za čoveka kao niko

umal' se malopre ne rasplakah

mlada rodica se sprema na put, a njen džekić se odmah, na pojavu kofera, smestio tako da ona ne može da krene :cry:

PANČO.jpg

Posted

Ima li neko neki savet za borbu protiv dlaka na odeci? U poslednjih par nedelja su svuda. Najbolje bi bilo nesto sto se ubaci u masinu za ves, da ih skuplja da ne izadje sve dlakavo iz masine. 😩 Nasla sam negde tips da se sundjer za tusiranje ubaci u masinu, ali nije bas pomoglo. 

Posted

Imaš li onaj mod na mašini sa većim protokom vode?

Posted

Mislim da imam, ako je to onaj simbol sa mlazom vode i + pored. 

Posted

To
To je predviđeno za uklanjanje dlaka kućih ljubimaca i polena

Posted
Ima li neko neki savet za borbu protiv dlaka na odeci? U poslednjih par nedelja su svuda. Najbolje bi bilo nesto sto se ubaci u masinu za ves, da ih skuplja da ne izadje sve dlakavo iz masine. [emoji30] Nasla sam negde tips da se sundjer za tusiranje ubaci u masinu, ali nije bas pomoglo. 
Budy sticker, lepljivi valjak, valjda se tako zove.
Pored toga u sezoni linjanja, jesen i proleće Furminator četka za pse sa poddlakom. Skupa jeste ali vredi svaku paru.
Normalno četkanje jednom nedeljno gumenim četkama radi održavanja krzna.

Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока

Posted

proliv i povracanje od sinoc...al se normalno ponasa napolju. 

sacekacu do kraja dana...sve mi se cini da je samo nesto pojeo