JozoMujica Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 3 hours ago, mustang said: znaci ovaj moj je bio neki princ u proslom zivotu...nece ni bananu ni lubenicu ako je vece parce da jede, moram da mu seckam na sitno ...posle imaj psa. Ovi moji nahvatali negde mrtvu kokosku, dovukli je do dvorista i pola pojeli dok nisam video i bacio je. Sta li su bili u proslom zivotu?
zmanic Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Nije to ništa strašno za njih. Moji otkopaju kosku posle mesec i po, pa nikome ništa.
JozoMujica Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 2 hours ago, zmanic said: Nije to ništa strašno za njih. Moji otkopaju kosku posle mesec i po, pa nikome ništa. Ma naravno. Čak se pomalo i kurče. 😂 Što bi bilo dobro da mi imamo takve probavne traktove, frižideri nam ne bi trebali.
gospa buba Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 gospode kakve nokte imashe ta kokosh i nek su je izeli!
Musky Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 gospode kakve nokte imashe ta kokosh [emoji185] i nek su je izeli!pa kokoš ipak nije znala da je izedena...can't count that.Послато са SM-J330F помоћу Тапатока
Skyhighatrist Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 1 hour ago, JozoMujica said: Azra ili Zana?
mustang Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 hehe dzavo ne mogu da verujem @Tolaa da voli citruse....ovaj moj...ni da pogleda. ni povrce...pljune momentalno
Tolaa Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 1 hour ago, mustang said: hehe dzavo ne mogu da verujem @Tolaa da voli citruse....ovaj moj...ni da pogleda. ni povrce...pljune momentalno Ova sve jede. Krastavce, paradajz, jabuke, jagode, maline, passion fruit... A kad je imala fazu da grize svasta (izgrizla stepenice na verandi i pojela tapetu i tepih ), kupim neki sprej koji ima takav miris i ukus da im se navodno gadi, nesto sa limunom. Ja naprskala sve po kuci, ona dosla, pronjuskala malo, i onda krenula redom da lize.
JozoMujica Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 (edited) On 14.11.2019. at 17:33, Skyhighatrist said: Azra ili Zana? Azra, vidiš taj nepoverljivi zrikavi pogled. 😊 Edited November 16, 2019 by JozoMujica
mustang Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 4 minutes ago, Tolaa said: Ova sve jede. Krastavce, paradajz, jabuke, jagode, maline, passion fruit... A kad je imala fazu da grize svasta (izgrizla stepenice na verandi i pojela tapetu i tepih ), kupim neki sprej koji ima takav miris i ukus da im se navodno gadi, nesto sa limunom. Ja naprskala sve po kuci, ona dosla, pronjuskala malo, i onda krenula redom da lize. kakav ludak hahahahhaaah
Miljenko Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 (edited) Koliko normalno mogu da skoce labradori? Sinoc je Max (tacno godinu dana ima), izasao nekako na ulicu i otisao da proseta. Kapija zakljucana. Majka u neko doba cuje da neko cuska istu. Vidi kroz prozor njega i krene da otvori. Izlazi u dvoriste i ovaj iz kraceg zaleta preskace oko 1.70m visoku ogradu sa siljcima. Prosao je bez povreda; majka kaze da se docekao kao macka. Edited November 28, 2019 by Miljenko
slepa živana Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 7 minutes ago, Miljenko said: Koliko normalno mogu da skoce labradori? Sinoc je Max (tacno godinu dana ima), izasao nekako na ulicu i otisao da proseta. Kapija zakljucana. Majka u neko doba cuje da neko cuska istu. Vidi kroz prozor njega i krene da otvori. Izlazi u dvoriste i ovaj iz kraceg zaleta preskace oko 1.70m visoku ogradu sa siljcima. Prosao je bez povreda; majka kaze da se docekao kao macka. u jednom niskobudžetnom horor filmu koji smo snimali kad smo bili mladi, drugarovljev crni labrador lale odigrao je ulogu crne mačke koja nam je bila neophodna, a nismo je imali.
zmanic Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 Ne potcenjujte svoje pse kad su fizičke mogućnosti u pitanju. Nekako se za skočne pse i ovčare raznih rasa preporučuje ograda od 2m pa naviše. Za neke nije ni to ništa:
mustang Posted November 28, 2019 Posted November 28, 2019 wow! btw janse uvek iznenadim kada mi ljudi pridju na hajkinu iniskritikuju kako mogu psa da pustam da svrlja po uzbrdici/nizbrdici. par puta me srcka strefila, kad se kao koza na gole stene, pa nista dole ako padne... Al pas je pas...on treba da je u prirodi i sto vise skakuce okolo.
Recommended Posts