Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, mustang said:

znaci ovaj moj je bio neki princ u proslom zivotu...nece ni bananu ni lubenicu ako je vece parce da jede, moram da mu seckam na sitno :isuse:...posle imaj psa. 

Ovi moji nahvatali negde mrtvu kokosku, dovukli je do dvorista i pola pojeli dok nisam video i bacio je.

Sta li su bili u proslom zivotu? :sad:

Posted

Nije to ništa strašno za njih. Moji otkopaju kosku posle mesec i po, pa nikome ništa.

Posted
2 hours ago, zmanic said:

Nije to ništa strašno za njih. Moji otkopaju kosku posle mesec i po, pa nikome ništa.

Ma naravno.

Čak se pomalo i kurče. 😂

IMG_20191114_154300.jpg

Što bi bilo dobro da mi imamo takve probavne traktove, frižideri nam ne bi trebali.

Posted

gospode kakve nokte imashe ta kokosh :ph34r:

i nek su je izeli!

Posted
gospode kakve nokte imashe ta kokosh [emoji185]

i nek su je izeli!
pa kokoš ipak nije znala da je izedena...can't count that.

Послато са SM-J330F помоћу Тапатока

Posted
1 hour ago, JozoMujica said:

IMG_20191114_154300.jpg

Azra ili Zana?

Posted

hehe dzavo :) 

ne mogu da verujem @Tolaa da voli citruse....ovaj moj...ni da pogleda. ni povrce...pljune momentalno

Posted
1 hour ago, mustang said:

hehe dzavo :) 

ne mogu da verujem @Tolaa da voli citruse....ovaj moj...ni da pogleda. ni povrce...pljune momentalno

Ova sve jede. Krastavce, paradajz, jabuke, jagode, maline, passion fruit... A kad je imala fazu da grize svasta (izgrizla stepenice na verandi i pojela tapetu i tepih :isuse:), kupim neki sprej koji ima takav miris i ukus da im se navodno gadi, nesto sa limunom. Ja naprskala sve po kuci, ona dosla, pronjuskala malo, i onda krenula redom da lize. :isuse: :lolol:

Posted (edited)
On 14.11.2019. at 17:33, Skyhighatrist said:

Azra ili Zana?

Azra, vidiš taj nepoverljivi zrikavi pogled. 😊

Edited by JozoMujica
Posted
4 minutes ago, Tolaa said:

Ova sve jede. Krastavce, paradajz, jabuke, jagode, maline, passion fruit... A kad je imala fazu da grize svasta (izgrizla stepenice na verandi i pojela tapetu i tepih :isuse:), kupim neki sprej koji ima takav miris i ukus da im se navodno gadi, nesto sa limunom. Ja naprskala sve po kuci, ona dosla, pronjuskala malo, i onda krenula redom da lize. :isuse: :lolol:

kakav ludak hahahahhaaah

:wub: 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Koliko normalno mogu da skoce labradori?

Sinoc je Max (tacno godinu dana ima), izasao nekako na ulicu i otisao da proseta. Kapija zakljucana. Majka u neko doba cuje da neko cuska istu. Vidi kroz prozor njega i krene da otvori. Izlazi u dvoriste i ovaj iz kraceg zaleta preskace oko 1.70m visoku ogradu sa siljcima.:huh:

Prosao je bez povreda; majka kaze da se docekao kao macka.

Edited by Miljenko
Posted
7 minutes ago, Miljenko said:

Koliko normalno mogu da skoce labradori?

Sinoc je Max (tacno godinu dana ima), izasao nekako na ulicu i otisao da proseta. Kapija zakljucana. Majka u neko doba cuje da neko cuska istu. Vidi kroz prozor njega i krene da otvori. Izlazi u dvoriste i ovaj iz kraceg zaleta preskace oko 1.70m visoku ogradu sa siljcima.:huh:

Prosao je bez povreda; majka kaze da se docekao kao macka.

:lolol:

u jednom niskobudžetnom horor filmu koji smo snimali kad smo bili mladi, drugarovljev crni labrador lale odigrao je ulogu crne mačke koja nam je bila neophodna, a nismo je imali.

Posted

Ne potcenjujte svoje pse kad su fizičke mogućnosti u pitanju. 

Nekako se za skočne pse i ovčare raznih rasa preporučuje ograda od 2m pa naviše.

Za neke nije ni to ništa:

Posted

wow!

btw janse uvek iznenadim kada mi ljudi pridju na hajkinu iniskritikuju kako mogu psa da pustam da svrlja po uzbrdici/nizbrdici. par puta me srcka strefila, kad se kao koza na gole stene, pa nista dole ako padne...

Al pas je pas...on treba da je u prirodi i sto vise skakuce okolo.