Nesh Posted October 7, 2019 Posted October 7, 2019 (edited) EDIT: Video je pusten unazad, al opet super izgleda. Edited October 7, 2019 by Nesh
Musky Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 džast čilin...Послато са SM-J330F помоћу Тапатока
mlatko Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 ajd i ovde Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Frank Pembleton Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 Jbte...[emoji7]... Shiit has hit the fan...
Tolaa Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Mislim da sam na ovom topicu pitala za savete pre nekoliko meseci, pa evo update. Nazalost, ni nakon par meseci sa nama, kuce nije uspelo da se privikne. Vodili smo je i kod nekih strucnjaka i na kraju se pokazalo da je jedna od njenih najvecih potreba da bude konstantno okruzena drugim psima. Jedino kad je bila u drustvu nekog drugog psa je bila skoro kao obican pas, igrala se i trcala za njima, ali nakon sto bi se rastali, samo bi bila jos tuznija i depresivnija. Posto mi nemamo uslova za jos jednog psa, u konsultaciji sa organizacijom preko koje je usvojena, smo se dogovorili da je najbolje za nju da joj nadjemo drugi dom u kom ce imati psece drustvo. Najteza odluka u zivotu, bilo je mnogo suza i preispitivanja kod svih clanova porodice, ali znali smo svi da je tako najbolje za nju. Brzo joj je pronadjena druga porodica sa dva druga psa (od kojih je jedan njena sestra), i sad je srecna i dobro se oseca, dobijamo redovno informacije. Hvala svima koji su davali savete, svasta je pokusano, ali na kraju je ovo izgleda bilo jedino resenje. A mi smo usvojile drugo kuce, preko iste organizacije, imala je 5 meseci kad je dosla kod nas, sad ima 9, i ne moze biti veselija. Voli sve i svakog, niceg se ne boji, od prvog momenta se vezala za nas kao da je s nama oduvek.
Frank Pembleton Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 Uhhh skenjao sam se prvim pasusom, ali posle juhuuu! ... Shiit has hit the fan...
Tolaa Posted October 26, 2019 Posted October 26, 2019 @mustang Slika koju sam okacila je slika drugog psa, ovog koji je sad nas. A slike tuzne devojcice koja je morala da ode od nas mi je i dalje tesko da gledam, pa mi se ne da bas da trazim po telefonu.
roksi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 ovo me docekalo jutros u inboksu <3 rastopio me! moracu danas da napadnem iz zasede, da isceskam makar u prolazu neku zrtvicu
aram Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 22 minutes ago, roksi said: ovo me docekalo jutros u inboksu <3 rastopio me! moracu danas da napadnem iz zasede, da isceskam makar u prolazu neku zrtvicu ovo plišana igračka?
Recommended Posts