mustang Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 (edited) glava joj vise deluje kombo staforda i bully-ja jedina slatkis pitbul blue nose u parku, zove se sasha, ona me voli, samo kod mene dodje da se mazimo. al moram da priznam bilo mi frka u pocetku. velika je i sva misiciva, ima bas opasan i hod i pogled. i voli ivana, obavezno ga lizne po licu. ovaj moj se pravi lud kao....ajde bogati sta me tu ljubis Edited August 26, 2019 by mustang
InvisibleLight Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Kiki ide na ultrazvuk sutra, valjda ce biti sve ok, moja ljubav jedina
InvisibleLight Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 hvala, srce mi se cepa kad je vidim sa svijenim repom i da mrljavi s hranom. nadam se da je samo upala grla. ne mogu da zamislim u kakvo bih stanje zapala da joj se nesto desi javljam sutra..
Bujodrag Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 2 hours ago, beta kentauri said: kiki drži se +1
zmanic Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 (edited) On 22.8.2019. at 15:53, slepa živana said: superpas Kad neko to izgovori uvek mi padne na pamet jedan ker: https://youtu.be/qPyP_7Xuqr0 Edited August 27, 2019 by zmanic
InvisibleLight Posted August 28, 2019 Posted August 28, 2019 nista nije radio kikiju ni krv ni uz, skroz se vratila u normalu u medjuvremenu. kaze da je vrv problem s hranom i da joj dajem iskljucivo kuvano b.meso,rizu,sargarepu..mogu i ranisan par dana.. posle da predjem na granule za pse sa osetljivim zelucem. da, skroz se povratila, belkica moja
zmanic Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 Sumnjam da je slika na mobilnom okidač komande. Experimentisao sam sa mojim psima i veoma slabo reaguiu na bilo koji tft, lcd, oled, qled. CRT je deset puta jasniji psima. Mislim da ovde neko iza snimača daje komande.
JozoMujica Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 1 minute ago, zmanic said: Mislim da ovde neko iza snimača daje komande. Pa naravno.
InvisibleLight Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 7 minutes ago, zmanic said: Sumnjam da je slika na mobilnom okidač komande. Experimentisao sam sa mojim psima i veoma slabo reaguiu na bilo koji tft, lcd, oled, qled. CRT je deset puta jasniji psima. Mislim da ovde neko iza snimača daje komande. jasno probala sam i ja da pricam s kikijem preko whatapp-a kad sam bila na moru, ne reaguje
braca Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 ne znam za pse i te male ekrane, ali jedan moj macak redovno gleda tv, a ako je neka priroda i zivotinje u pitanju ne trepce, kad vidi ptice pocinje da se sunja, a cesto puta proseta iza tv-a da vidi gde su otisle...
pbg12345 Posted September 12, 2019 Posted September 12, 2019 djuro bi omirisao telefon misleci da je hrana, a kad skonta da nije ni hrana ni igracka za njega gledao bi u fazonu "jesi normalan" ovaj pas je dresiran da to radi, nadam se da je uzivao koliko i vlasnik u tome
Recommended Posts