zmanic Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Da. Ubacite malo prokuvanog pirinča u hranu, bodu ne rasipajte već njome prelijte ono čime obično hranite psa.
ToniAdams Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 daj joj i aktivnog uglja da pokupi toksine. kad si je cistio?
kim_philby Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 relativno skoro. gotovo sam 100 siguran da je do kostiju. juce je smazala neke koste ostale iza chicken wingsa a danas neku gomilu neindetifikovanih + ostatke neke ribetine u parku. kapiram da je to. posto normalno jede, lepo trci i uopste se super ponasa. no svakako joj pred spavanje sledi aktivni ugalj
darling Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 hey kiki mi je zdrala kosti u parku poslednja dva dana i sada se pokakila na gajbi i p jel to uobicajeno da kaki u stanu? mislim da bi moj pas umro da mu se to desi, zapravo se desilo samo jednom kad nismo uspeli da prepoznamo da oce napolje. al od tad kad u 4 ujutru zalaje, nema oklevanja, pravac van.
kim_philby Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 ma nije. desilo se mozda jos par puta. sada ocigledno nije mogla da se suzdrzi. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
Zavrzan Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) zavrzani okači neku novu sliku najjače forumske kere :) free picture upload Skoro sam cistio stepenice Edited April 21, 2014 by Zavrzan
Lrd Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 free picture upload Skoro sam cistio stepenice Je l' to mala Šjvacark(inj)a ili nešto slično? Tačno ima onaj kvaran izraz lica da ne možeš da se naljutiš na nju. Mi danas u povratku videli u šumi dva fazana u ljubavnom zanosu i ova moja zverka se zaletela na njih. Ja je pustio jer fazani uvek pobegnu, ali ovog puta je uspela da stigne jednog i tačno ga je nogama oborila i stala jer nije znala šta da radi. Sreća za nju te je dobila poziv za povratak. Debil.
kud u maglu Simoviću Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 dans sam se družio sa jednom u ostružnici, tu sreću kad udje u savu po štap reči ne mogu opisati najdobroćudnija pasmina, što se i po ovim slikama vidi bravo
MayDay Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Marko, pa daj neku sliku gde ga ne zakidas na velicini, da vidimo te sape i brundavu glavicu.
Zavrzan Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 (edited) Je l' to mala Šjvacark(inj)a ili nešto slično? Tačno ima onaj kvaran izraz lica da ne možeš da se naljutiš na nju. Jeste,bernski planinski pas.Nije uopste mala i ima preko 50 kg (inace je visa i nesto krupnija od standarda rase,pogotovo za zenku,sa 2 meseca je imala 11kg),nego je tako ispala na slici jer joj se sva dlaka spljostila/slepila od kise Ne izgleda uopste medvedasto poput Njufija dok ne pridjes i primetis da joj je struk kao deblo u odnosu vecinu pasa i tako ce biti jos koji mesec dok ne krenu vrucine kada izgubi 10ak kg :D Mau ne mogu da nadjem skoriju sliku na kojoj nije skroz mokra i/ili blatnjava,ova je od pre neki dan kada je bilo suvo,a ona i pored toga prljava i rascerupana screengrab Sape su joj velike ali su dolazile do izrazaja samo dok je bila mala: photo hosting Edited April 21, 2014 by Zavrzan
Recommended Posts