Tihajeza Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 pa to ti je za sledecu godinu, prvi put u istoriji ce da bude.Bojim se da je to za ovu, jer je članak od prošle godine.Ali! Vi ne čitate pažljivo! "MOGAO bi biti bez ambrozije"! Ali eto nije. Sve ok.
beta Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 ambrozije neće biti onog trenutka kada se i poslednja prazna poljana napadne građevinskim mašinama. kako sada stvari stoje biće to za par godina. biće to još jedan veliki uspeh gradskih vlasti.
Đipalo Junuz Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ima li neko u gradu da se pita za ambroziju ili niko nije nadležan, pa će opet u oktobru MaliVesić da kaže da će možda da ju opleve za sledeću sezonu? Kasno je za ovu sezonu, ali uvek će biti kasno...
SNARC Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ekipe su na terenu, pruzaju nadljudske napore..ali prirodu ni bolji nisu uspeli da ukrote Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ima li neko u gradu da se pita za ambroziju ili niko nije nadležan, pa će opet u oktobru MaliVesić da kaže da će možda da ju opleve za sledeću sezonu? Kasno je za ovu sezonu, ali uvek će biti kasno...pre neoliko godina(5+) naivno sam rešio da pozovem broj kojim su preko studija b apelovali da se prijave parcele sa ambrozijom. lebe mekani, malo je falilo da me izlude od prebacivanja sa inspekcije, na ministarstvo. odatle na katastar, a sa katastra opet na neku od opštinskih/gradskih/republičkih službi. posle sat vremena sam odustao. negde davno sam čitao da samo par zrna polena u 1m3 može da izazove reakcije, a jedna biljka proizvodi preko nekoliko milijardi zrna polena. dovoljno je par stotina kvadrata zaparložene zemlje da izdžiklja. a takve zemlje ovde ima u hektarima. nesuđeni aqua park u bloku 44 je ambrozijski raj, koji je sa ovakvom birokratijom™ nemoguće raskrčiti
hazard Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Uzivacemo u ambroziji do kraja septembra, tj. do 20. onako intenzivno
Lezilebovich Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Dok je moj dobar drugar xyzal uz mene - nema brige.
hazard Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ja pijem te antihistamine samo ako mi je bas bas lose od alergije, jer me onako zesce slogiraju...mislim, prestanem da smrcem i kijam ali nisam nizasta
Lezilebovich Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ja pijem bas redovno, ali od xyzala nisam primetio nuspojave. Valjda je on noviji lek od klarotina i eriusa. Da li si probao ?
Lezilebovich Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) eto vidiš, ceo spektar pokriva :). ja sam čak jednom 7 dana pio dva ujutro dva uveče :( (mada nije bilo zbog amrozije, imam doktora koji je veliki ljubitelj lekova, kaže mi "u apoteci će ti reći da smeš max dva, ali se ne obaziri - slobodni pij po dva ujutro i uveče, pa posle nedelju dana smanjuj" ) Edited August 30, 2017 by Lezilebovich
Блок_64 Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Када читам ово што пишете долазим до закључка да смо ми срећни што нам амброзија не смета.
Frank Pembleton Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 A Jbte jel se ti svi lekovi što "šlogiraju" dobijaju u apotekama na dobar dan? ....shit has hit the fan...
hazard Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Ja pijem bas redovno, ali od xyzala nisam primetio nuspojave. Valjda je on noviji lek od klarotina i eriusa. Da li si probao ? Nisam. Klaritin mi je najgori, erius me malo manje stondira, jedino sto sam probao a da me ne unakazi skroz je letizen, pa to pijem kada me bas muci neka alergija (a s ambrozijom nisam jos dostigao taj stadium).
Recommended Posts