Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ala će Đogani da se nasnima spotova.

:lolol:

Posted (edited)

Jake policijske snage oko fontane na Slaviji. Kao da će Vođa da dođe da blagosilja vodu, a  možda da od iste napravi vino i podeli okupljenima. :naughty:  

Edited by Arkadija
Posted

ko je planirao da slusa "pesme koje se ticu beograda" evo su termini.

Predlazem pesmu ,,Lesce" Ace Lukasa...mislim, tice se Beograda :fantom:

Posted

Cujem Istok Pavlovic na FB "brani" fontanu - nece da kritikuje neciji rad.

U moru komentara sevnuo je i "Istoce, Krsticu!" :fantom:

Posted (edited)

jadni epilepticari pored one fontane....seljana seljana

al ne sekiram se...iskusno ce da crkne za par dana anyway

Edited by mustang
Posted

Jebi ga, Beograd je naopako postavljen, o njemu odlučuju i stanovnici Stepojevca, koji je fizički bliži Valjevu, sigurno važi i kontra priča. Bio sam impresioniran prvim kontaktom sa Bečom, tabla Wien stoji na mostu na Dunavu, a ne u nekoj njihovoj pripizdini. Tako da oni imaju vlast koju više-manje žele, jednostavno gradsko jezgro ima drugačije ideje od periferije. Mi ovde imamo konstantnu klanicu, ova jebena fontana je dobar primer.

Posted

Kakve veze ima ova fontana sa neslaganjima grad-periferija/predgradja? Dziberi i politicari koji vole samo da sminkaju stvari (i glasaci koji se na to loze) ne zive u uzem gradskom jezgru, nego samo u Stepojevcu? Ne bih rekao. Pritom, prilicno sam siguran da ljude u Stepojevcu ili Lazarevcu jako zabole za fontanu na Slaviji, njih zanima da se asfaltira i uredi nesto kod njih u kraju.

Posted

Kakve veze ima ova fontana sa neslaganjima grad-periferija/predgradja? Dziberi i politicari koji vole samo da sminkaju stvari (i glasaci koji se na to loze) ne zive u uzem gradskom jezgru, nego samo u Stepojevcu? Ne bih rekao. Pritom, prilicno sam siguran da ljude u Stepojevcu ili Lazarevcu jako zabole za fontanu na Slaviji, njih zanima da se asfaltira i uredi nesto kod njih u kraju.

Što sam bio i napisao. Ima veze, oni će glasati za nekog ko im nudi senzaciju u centru Beograda, a tamo će da kičeroza teroriše nekog drugog.

Čak je nebitno, oni glasaju za nekog lokalca, koji im obeća bolji rod, ili šta god, obrnuto, mi u gradu izglasamo nekog kome se jebe za rod, imamo nesporazum u svakoj varijanti.

Posted

Ovo pici od ujutro do 22h non-stop? Nema pauze? 

Posted (edited)

Ovako to izgleda kad rade pro likovi...

....

A ovako je u Skoplju, to je otprilike to, kao kod nas...

...

Успели су да изазову македонски сценарио :cry:

Edited by dekki