Arkadija Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 (edited) Jake policijske snage oko fontane na Slaviji. Kao da će Vođa da dođe da blagosilja vodu, a možda da od iste napravi vino i podeli okupljenima. Edited June 5, 2017 by Arkadija
hazard Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 ko je planirao da slusa "pesme koje se ticu beograda" evo su termini. Predlazem pesmu ,,Lesce" Ace Lukasa...mislim, tice se Beograda
Friend Posted June 5, 2017 Posted June 5, 2017 Cujem Istok Pavlovic na FB "brani" fontanu - nece da kritikuje neciji rad. U moru komentara sevnuo je i "Istoce, Krsticu!"
mustang Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) jadni epilepticari pored one fontane....seljana seljana al ne sekiram se...iskusno ce da crkne za par dana anyway Edited June 6, 2017 by mustang
jms_uk Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Nova fontana pravi nesnosnu buku Skroz neocekivano ....
Anonymous Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Jebi ga, Beograd je naopako postavljen, o njemu odlučuju i stanovnici Stepojevca, koji je fizički bliži Valjevu, sigurno važi i kontra priča. Bio sam impresioniran prvim kontaktom sa Bečom, tabla Wien stoji na mostu na Dunavu, a ne u nekoj njihovoj pripizdini. Tako da oni imaju vlast koju više-manje žele, jednostavno gradsko jezgro ima drugačije ideje od periferije. Mi ovde imamo konstantnu klanicu, ova jebena fontana je dobar primer.
hazard Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Kakve veze ima ova fontana sa neslaganjima grad-periferija/predgradja? Dziberi i politicari koji vole samo da sminkaju stvari (i glasaci koji se na to loze) ne zive u uzem gradskom jezgru, nego samo u Stepojevcu? Ne bih rekao. Pritom, prilicno sam siguran da ljude u Stepojevcu ili Lazarevcu jako zabole za fontanu na Slaviji, njih zanima da se asfaltira i uredi nesto kod njih u kraju.
Anonymous Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Kakve veze ima ova fontana sa neslaganjima grad-periferija/predgradja? Dziberi i politicari koji vole samo da sminkaju stvari (i glasaci koji se na to loze) ne zive u uzem gradskom jezgru, nego samo u Stepojevcu? Ne bih rekao. Pritom, prilicno sam siguran da ljude u Stepojevcu ili Lazarevcu jako zabole za fontanu na Slaviji, njih zanima da se asfaltira i uredi nesto kod njih u kraju. Što sam bio i napisao. Ima veze, oni će glasati za nekog ko im nudi senzaciju u centru Beograda, a tamo će da kičeroza teroriše nekog drugog. Čak je nebitno, oni glasaju za nekog lokalca, koji im obeća bolji rod, ili šta god, obrnuto, mi u gradu izglasamo nekog kome se jebe za rod, imamo nesporazum u svakoj varijanti.
dekki Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 (edited) Ovako to izgleda kad rade pro likovi... .... A ovako je u Skoplju, to je otprilike to, kao kod nas... ... Успели су да изазову македонски сценарио Edited June 6, 2017 by dekki
Dagmar Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Nova fontana pravi nesnosnu buku Za ovo treba bolji izraz od seo majmum u tenk.
Recommended Posts