Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Najre sam mislila da je ovo kićenje u stilu" retardirana svetino ,evo ti- na", ali sad sam sve više ubeđena da gradske vlasti nemaju sposobnost apstraktnog mišljenja i da su Svetleći Deda Mraz na kočijama i dvorac posledica njihovih stvarnih estetskih kriterijuma.

Pa da. Neko je trljao ruke cokćući od zadovoljstva, misleći: jbt, što je ovo dobro

Posted

Vi ste bas optimisti. Ubedjen sam da je na tim komadima jednostavno bila najveca zarada za ceo lanac odlucivanja

Posted

Ubedjen sam da je na tim komadima jednostavno bila najveca zarada za ceo lanac odlucivanja

I ja.

Posted

A za sledeću NG će obavezno nove da naruče, mmw.

Posted

Koja je ovo svinjarija sa skelama u centru grada, ne da se "kite" već restaurirane zgrade, nego se časte i privatni hoteli, kao što je Argo, na uglu Resavske i Kralja Milana. Dotični hotel je otvoren pre oko dve godine i tom prilikom je fasada zgrade kompletno renovirana. Čak i u Beogradu, šta je moglo da se desi sa tom fasadom, za tako kratko vreme? NIŠTA.

Posted (edited)

Vesić na RTS nas obaveštava da će spomenik Đinđiću biti podignut naredne godine i pokazuje mesto budućeg spomenika tako što nišani palcem preko ramena dok gleda u kameru. O, sancta simplicitas!

Edited by halloween
Posted

Koja je ovo svinjarija sa skelama u centru grada, ne da se "kite" već restaurirane zgrade, nego se časte i privatni hoteli, kao što je Argo, na uglu Resavske i Kralja Milana. Dotični hotel je otvoren pre oko dve godine i tom prilikom je fasada zgrade kompletno renovirana. Čak i u Beogradu, šta je moglo da se desi sa tom fasadom, za tako kratko vreme? NIŠTA.

to su potemkinove skele u predizbornom periodu.  

Posted

pa tako se prave pare. 

navodno se radi rekonstrukcija fasade, il kakovec, a u RL se nabaci malo kreca.

Posted

cini mi se da ovde nece biti ni kreca. nema radnika na tim skelama. samo skele. 

Posted

pa ok, i to je nesto, nisu se svakako same postavile :(

Posted

Тачно.Гаранција на фасаду је 15 година.

Posted

to su potemkinove skele u predizbornom periodu.  

Da se ne zaborave još dva krupna infrastrukturna projekta za slikanje pred izbore: tramvajsko stajalište kod Cvetka i parče trotoara u Višegradskoj.  

Posted

še mua u ulici, sanirali trotoar tako što su ga još više ulubili - konveksno, konkavno, nije bitno, bitno je da nije ravno, pošto jelte, ravan trotoar, nije pogodan za pešake...

Posted

А где ће набрзака да изместе окретницу трола?