Jump to content

Beograd

Featured Replies

Najebasmo

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Baš!

Majko mila sto sam morao ovog parizera da citam....

vala baš. a taman sam se navikao na sve to do neprimećivanja i saživljavanja. i onda, dođe neko da napiše kakva je stvarnost.

Beograd na Malom.

nebojsa covic za 21. vek. za koga mali navija? cisto da se spremimo.

Po stepenu ljigavosti Mali je negde između Čovića i Aleksandra Bakočevića. A po (ne)delima, videćemo da li će izbiti na visoko prvo mesto.

Jel može neko da mi objasni ko je taj čovek i kako se uopšte našao u SNS. Mislim, čitam biografiju, i nije mi jasno otkud on tu.

Ne, to nikome nije jasno, samo se jednostavno tamo pojavio iz neke agencije za gubljenje vremena. Do tada je izgledalo da je kadar DS-a, ili bar nestranačka ličnost sa zvanjem eksperta. 

Da, tako je i meni izgledalo.

nemojte ljudi citirati Tabloid....

može ako kažeš šta su slagali :fantom:

ima istine, al je članak totalna bulja

posle svadbe u hajatu kreće kenjanje

ne znam odakle im ta tabloid™ potreba da nešto što znaju kao fakat za istinu dosoljavaju sa glupostima i onda da to niko ne jebe 1.376%

Edited by Ravanelli

Nemaju pojma. 

Čovek je "stručnjak" za privatizacije i spajanje velikih firmi.

Kružila je priča da je titulu stručnjaka stekao u Češkoj kada se Škoda privatizovala, tamo negde krejem 90ih ili početkom novog veka;

Onda je savetovao vlasnika jedne jake domaće kompanije. Savetovanje je bilo "odlično", pa je poslodavac odlučio da ga na kraju tuži sudu :)

Edited by eye of the beholder

Beograd na Malom.

:D