Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Hamlet Strašni said:

Мислим 7.

vracamo se na 1990. tada je bilo samo 7 republickih DS poslanika.

mozda je to neki znak (samo da nije znak da nam treba 10 godina da ugazimo ovu gamad) mada, tanki smo vise sa vremenom/godinama.

Posted
Nema od novih izbora ništa. To je bila samo šarena laža i baš mi je krivo zbog toga.

Džaba smo krečili.

Ne znam da li da stavim ovog :cry: ili ovog smajlija :fur:
Bice sledece godine uz vanredne opstinske i vojvodjanske.
Posted
5 hours ago, Milosh76 said:
14 hours ago, Ptica trkacica said:
Nema od novih izbora ništa. To je bila samo šarena laža i baš mi je krivo zbog toga.

Džaba smo krečili.

Ne znam da li da stavim ovog :cry: ili ovog smajlija :fur:

Bice sledece godine uz vanredne opstinske i vojvodjanske.

Biće kad gospodaru odgovara. Ako mu budu odgovrali never-ending izbori, biće ih, a ako ne, onda neće.

Tja.

• +1 1
Posted

"Očekuje se izdavanje građevinske dozvole za uređenje prolaza preko puta robne kuće Beograd i hotela 'Moskva', kako bi radovi počeli sledeće nedelje", izjavio je u petak za TV Pink zamenik gradonačelnika Goran Vesić prema saopštenju gradske službe "Beoinfo".

Vesić je tada najavio da sledi i rekonstrukcija prolaza kod Palate Albanija, podzemnog prolaza kod Igumanove palate, kao i kod Zelenog venca.

"Radovi će trajati do kraja godine jer se trudimo da istovremeno podzemni prolazi rade. Osim što gradimo velike stvari, kao što su metro i obilaznica, tako sređujemo i ove male stvari koje su veoma značajne za život naših sugrađana", rekao je tada Vesić.

-------

par dana kasnije...ista vest, samo prvi deo...

Nove pokretne stepenice u podzemnom prolazu kod beogradskog hotela Balkan na Terazijama već su se pokvarile, iako su puštene u rad u petak, 10. juna, kada su, kako je toga dana izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, završeni radovi na uređenju dela prolaza.

Kada je reč o samom podzemnom prolazu, uređen je ulaz kod hotela Balkan i granitno stepenište, a montirane su i nove pokretne stepenice, koje su se, kako je zabeležio reporter FoNeta, već pokvarile.

Taj podzemni prolaz ima „krak“ ka hotelu „Moskva“, koji nije uređen, kao što nije uređen ni „krak“ ka zgradi nekadašnje Robne kuće Beograd na Terazijama, a u celom prolazu i dalje stoji stari, oštećeni plafon.

https://rs.n1info.com/vesti/fonet-prolaz-kod-balkana-otvoren-u-petak-pokretne-stepenice-vec-pokvarene/

I ovi ce da grade metro :lolol:

• +1 1
Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

"Očekuje se izdavanje građevinske dozvole za uređenje prolaza preko puta robne kuće Beograd i hotela 'Moskva', kako bi radovi počeli sledeće nedelje", izjavio je u petak za TV Pink zamenik gradonačelnika Goran Vesić prema saopštenju gradske službe "Beoinfo".

Vesić je tada najavio da sledi i rekonstrukcija prolaza kod Palate Albanija, podzemnog prolaza kod Igumanove palate, kao i kod Zelenog venca.

"Radovi će trajati do kraja godine jer se trudimo da istovremeno podzemni prolazi rade. Osim što gradimo velike stvari, kao što su metro i obilaznica, tako sređujemo i ove male stvari koje su veoma značajne za život naših sugrađana", rekao je tada Vesić.

-------

par dana kasnije...ista vest, samo prvi deo...

Nove pokretne stepenice u podzemnom prolazu kod beogradskog hotela Balkan na Terazijama već su se pokvarile, iako su puštene u rad u petak, 10. juna, kada su, kako je toga dana izjavio zamenik gradonačelnika Goran Vesić, završeni radovi na uređenju dela prolaza.

Kada je reč o samom podzemnom prolazu, uređen je ulaz kod hotela Balkan i granitno stepenište, a montirane su i nove pokretne stepenice, koje su se, kako je zabeležio reporter FoNeta, već pokvarile.

Taj podzemni prolaz ima „krak“ ka hotelu „Moskva“, koji nije uređen, kao što nije uređen ni „krak“ ka zgradi nekadašnje Robne kuće Beograd na Terazijama, a u celom prolazu i dalje stoji stari, oštećeni plafon.

https://rs.n1info.com/vesti/fonet-prolaz-kod-balkana-otvoren-u-petak-pokretne-stepenice-vec-pokvarene/

I ovi ce da grade metro :lolol:

Ovo je i za :lolol: i za :isuse:

• Haha 1
Posted

mogli su komotno da stave jedan dan ili još bolje 8 sati đubrad lopovska

• +1 2
Posted

Neću ni da otvaram, bolje da ostanem neinformisan :cry:

Posted

Ko će biti zamenik?

Ako ostaje Vesara, biće jedno kvalitetno™ vladanje BG-om...

AKo ne osatne Vesara, biće show, ovi neće znati da operu ni čarape, a kamoli neku lovu, bez njega... No, kao što znamo, to više nije previše bitno, skandali i lopovluci dođu i prođu....

Posted

Vesic ide u ministre, da bude podredjeni Malom, recimo gradjevina i infrastruktura ili jos bolje lokalna samouprava, da bude sef Sapicu.

Posted (edited)

Ja sam čuo priču da će Vesić ostati uticajan kao i do sada...

Edited by Hamlet Strašni
Posted (edited)
14 minutes ago, Milosh76 said:

Vesic ide u ministre, da bude podredjeni Malom, recimo gradjevina i infrastruktura ili jos bolje lokalna samouprava, da bude sef Sapicu.

:rolf:

Tesko vama.

Edited by Moonwalker
Posted
24 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja sam čuo priču da će Vesić ostati uticajan kao i do sada...

bice on uticajan, samo nece dozvoliti sebi da bude podredjen Sapicu.

Kao sto znas, njih dvojica se ne mirisu jako dugo, cak ni ime jedan drugom ne pominju u izjavama.