Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

otkud ovo ime parka

Идеја за именовање старог парка направљеног током 1960их година је 2008. године потекла од Бориса Тадића, Милорада Додика, предузећа „Тамарис“ из Бање Луке и њеног власника Милорада Јањетовића, добротворне организације „Наша Србија“ и ЈКП „Зеленило – Београд”.[1] Парк су 4. маја 2008. године под новим именом отворили председник Републике Србије Борис Тадић и предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик.[4][3][5] Приликом отварања, Тадић и Додик су засадили дрво као симбол пријатељства Србије и Српске.[4][3][5]

:vesala:

Posted
On 27.12.2021. at 18:48, Svarog said:

IMG-675b3ceaa48d6e966231684e4d66db9d-V.jpg

jbt, bila je veoma ruzna zgrada (na stranu bgd h20) ali sada je spektakularno ruzna. hvala baobabu sto je ne vidim, niti njene zrake.

• +1 1
Posted

https://www.danas.rs/vesti/beograd/automati-sa-hranom-za-pse-lutalice-na-starom-gradu/

Neka se ne uvrede ljubitelji pasa, vlasnici pasa, ali da li neko može da mi objasni logiku hranjenja pasa lutalica?

Koliko znam, psi lutalice su komunalni problem, i svaka odgovorna lokalna vlast nastoji da pasa lutalica nema na ulicama. A ovi ih gaje i ovime potstiču da se skupljaju na jednom mestu, grupišu i potencijalno naprave čopor.

Novac koji skupljaju plastičnim bocama su mogli uložiti u neki azil, sterilizaciju i sl. A ne da nahrane životinju, koja i dalje ostaje promrzla i možda bolesna. 

Mindfuck totalni.

• +1 3
  • -1 1
Posted (edited)

Biće neki doček i ispred kulčine, ovo je verovatno samo generalna proba efekata. 

Nego gde je to osvetljenje ugradjeno, u prozore, tj. staklenu fasadu?

Mogu zamisliti koliko će tek gadno izgledati iznutra. Neko plati milion za stan tu, i onda mu sa prozora sevaju laseri. :lolol:

Edited by mraki
Posted (edited)

Isteklo vreme za edit. Ipak je “samo” izmedju prozora.

Edited by mraki
Posted
2 minutes ago, slepa živana said:

nema predsednikovog lika :(

to je iznenađenje za NG, psssst

• +1 2
Posted (edited)

Bolje i to nego ova Winamp vizuelizacija.

:fantom:

Edited by ragasto
Posted
5 hours ago, Tihajeza said:

https://www.danas.rs/vesti/beograd/automati-sa-hranom-za-pse-lutalice-na-starom-gradu/

Neka se ne uvrede ljubitelji pasa, vlasnici pasa, ali da li neko može da mi objasni logiku hranjenja pasa lutalica?

Koliko znam, psi lutalice su komunalni problem, i svaka odgovorna lokalna vlast nastoji da pasa lutalica nema na ulicama. A ovi ih gaje i ovime potstiču da se skupljaju na jednom mestu, grupišu i potencijalno naprave čopor.

Novac koji skupljaju plastičnim bocama su mogli uložiti u neki azil, sterilizaciju i sl. A ne da nahrane životinju, koja i dalje ostaje promrzla i možda bolesna. 

Mindfuck totalni.

Da im se olakša dan. Ionako neće dugo živeti.

• +1 2
Posted

Imaju crknutijeh piksela..ja bi to reklamiro. 

Mogu vesti da nam pustaju odatle..a zvucnike da nam podele po kucama o nasem trosku, kao Dina karticu.

Posted
Imaju crknutijeh piksela..ja bi to reklamiro. 

Mogu vesti da nam pustaju odatle..a zvucnike da nam podele po kucama o nasem trosku, kao Dina karticu.
zahvalna sam gospodu shto ne gleda na moju stranu, mene ce samo da biju laserima :s_w:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

zato gleda na moju :dry:

prosto sam oduševljena kad mi u sred noći obasja krevet. svaki put pomislim kako nas napadaju marsovci. 

Posted
3 hours ago, mraki said:

Biće neki doček i ispred kulčine, ovo je verovatno samo generalna proba efekata. 

Brega, Tifa, Saša Kovačević, Coby i Angellina