Jump to content

Beograd

Featured Replies

9 minutes ago, Frank Pembleton said:

Gotovo sad gospabubo, talibani u afganistanu, ti u srbiji...
emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngemoji23.png

... Shiit has hit the fan

nije smeshno u avganistanu :sad:

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Jel to kebara i co. hoće da prave garažu u skupštinskom parku...msm u Vlajkovićevoj? 

Recite da neće... recite da neće...:cry:

oće 

namenjenu skupštinskom voznom parku, pretpostavljam? uđe se autom u garažu pa liftom direkt u zgradu, daleko od očiju razuzdane gomile

Tako nekako, da negaze više pločnike i zelene površine, a može se shvatiti i kao izvođenje pripremnih radnji za što duži opstanak glave na ramenima.

to se priča odavno. još kad se pravila ona ispod pionirskog parka

sve je bolje od onog autoplaca ispred skupštine danas

Stara je to priča, da hoće da se "podvuku" ispod parka...
Šta će sad ekipica u Drinki što sedi sa rasprostrtim planovima zgrada, placeva, nadogradnji.
Nisu to uslove za lidere biznisa!

Tu ekipicu u Drinki i Ice baru + kafićima onih Adamovića s druge strane ulice da nesposobni investitor slučajno zatrpa buldožerom, učinio bi vanvremensko dobro delo. Redak skup gamadi tu redovno obitava na malom prostoru.

Tu ekipicu u Drinki i Ice baru + kafićima onih Adamovića s druge strane ulice da nesposobni investitor slučajno zatrpa buldožerom, učinio bi vanvremensko dobro delo. Redak skup gamadi tu redovno obitava na malom prostoru.
To svakako.
A Adamović to onaj što drži Skupštinu i onaj pub?

Ja sam tu redovno viđao Tiku Stanića, Švarma i neke mlade glumice(ne zajedno :D) dok sam kratko živeo u blizini...Mislio sam da kulturna ekipa dolazi :D

Edited by Milošica

Ja sam tu redovno viđao Tiku Stanića, Švarma i neke mlade glumice(ne zajedno [emoji3]) dok sam kratko živeo u blizini...Mislio sam da kulturna ekipa dolazi [emoji3]
Da u Pabu su bili redovni ovi iz Vremena od kad su se preselili + Đoooorđe V.
I ja sam "inventarisao" tu jedno godinu dana...

Sve, sve, al što je ružno :dry:

Jel se zna da li su ovi iz Auto Čačka obavezni da nastave proizvodnju piva, pošto su kupili BIP ili će da tamo nikne još jedna kula i tržni centar?

2 minutes ago, Arkadija said:

Jel se zna da li su ovi iz Auto Čačka obavezni da nastave proizvodnju piva, pošto su kupili BIP ili će da tamo nikne još jedna kula i tržni centar?

Ako i sad jesu u obavezi, to ne znači da će i da budu u buduće... Naravno da će da nikne kula i tržni centar, niko na toj lokaciji ne kupuje zbog piva...

1 minute ago, radisa said:

Ako i sad jesu u obavezi, to ne znači da će i da budu u buduće... Naravno da će da nikne kula i tržni centar, niko na toj lokaciji ne kupuje zbog piva...

Tako sam i mislila, ali rekoh, ne skodi da pitam.