Jump to content

Beograd

Featured Replies

moj otac ne sme to da vidi, nervni slom da dobije!

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Eto šta napraviše žuti napadom na skupštinu, a posle Bakarec lud :fantom:

to je (ne)delo ovih iz kruga dvojke koji se tu švrćkaju. poslanici dolaze autima i ne preskaču ogradu.

Edited by djordje geprat

On 9. 8. 2021. at 20:08, Aleksija said:

skoro da postaje zanimljivo sta ce nam se jos izdesavati dok/ako nekim sticajem okolnosti ovi ne odu. jedino znam da nece biti restrikcija struje, jer televizija.

ne bih se ja kladila u to. kod njih je kasa. mogu da isključe struju i da plate one svoje likove iz bele lađe da usmeno obajšnjavaju narodu kako jebemo kevu na svim poljima. a istinu ionako retko ko voli da čuje.

Vezano za govna i negovna. Da li ljudi prijavljuju glavobolje od jutros/noćas?

Meni mnogo loše

On 10. 8. 2021. at 11:47, slepa živana said:

ne bih se ja kladila u to. kod njih je kasa. mogu da isključe struju i da plate one svoje likove iz bele lađe da usmeno obajšnjavaju narodu kako jebemo kevu na svim poljima. a istinu ionako retko ko voli da čuje.

a struje nema jer đilas, marinika, dobrica.......

On 10. 8. 2021. at 12:24, djordje geprat said:

a struje nema jer đilas, marinika, dobrica.......

... iskopali sav ugalj, pa TENT "Nikola Tesla" ne može da radi i pregradili Dunav, pa Đerdap nema vode... :fantom:

On 10. 8. 2021. at 12:35, radisa said:

... iskopali sav ugalj, pa TENT "Nikola Tesla" ne može da radi i pregradili Dunav, pa Đerdap nema vode... :fantom:

bogami,  :dry:

čak kad bi i to prepustili kinezima kao bakar u Boru, a oni to alavo da upetostruče, trajalo bi to preko 100 godina

(rezerve Kolubara: 22 milijarde tona, najveći godišnji iskop ~40 milion tona)

On 10. 8. 2021. at 12:50, J-♣ said:

čak kad bi i to prepustili kinezima kao bakar u Boru, a oni to alavo da upetostruče, trajalo bi to preko 100 godina

Kao da je bitno šta je istina... Istina je šta AV i njegove podguzne mušice kažu...

to stoji,

ne sporim ;)

On 10. 8. 2021. at 12:50, J-♣ said:

da se ne zabrojim sa brojem nula. 

22 milijarde tona,  / 40 miliona tona = KOLIKO VEKOVA?

zagadićemo celu Kuglu.

Rekao vam je predsednik da dramite, da nije nista strasno, da se samo zalite preko tvitova i postova iz CG, Hrvatske, Grcke i Turske...

A onda dodje Njuz.net i pokupi aplauze

235218625_1878509185663605_2704939732532

Što bi rekao svojevremeno dr gradonačelnik Mali - pa mi se više ne mjerimo sa regionalnim metropolama tipa Pešta, Beč, Atina, nama su takmaci London i Pariz

planeto kometo rokni nas već jednom 

On 10. 8. 2021. at 17:37, beta kentauri said:

planeto kometo rokni nas već jednom 

… i budi precizna.

Стара депонија није радила на основу било какве издате дозволе министарства, па самим нема ни надлежности у погледу контроле и надзора републичке инспекције. Због обима акцидентне ситуације, републички инспектори заштите животне средине је 8. августа ипак је изашла на терен, у циљу добијања информације у вези пожара који је настао на несанитарној депонији Винча, односно старој депонији“, објаснили су у министарству.

Edited by pt 2.0