harper lee Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 1 hour ago, James Marshall said: Kako bre ne može pa nema jače i aktuelnije priče - ekologija, fondovi, pa talijanske mafioze na tome zgrnule milione svojevremeno, Toni Soprano se bavi waste managementom. Postrojenje za preradu otpada u Lilehameru koje servisira i susedne dve opstine godisnje zaradjuje preko 2 miliona evra. Sve legalno i proknjizeno, naravno. Metal pretvaraju u metalne opiljke i prodaju, recikliraju papir i plastiku a za organski otpad imaju mini-elektranu koja proizvodi struju za par okolnih naselja. Tamo covek ako ne udje duboko u posed ne bi imao pojma da tu postoji neko djubre. Dva miliona evra zarade godisnje od djubreta koje proizvodi nekih 60-70 hiljada ljudi. 4
vememah Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 24 minutes ago, Ayatollah said: Nije za utehu, al... Šteta je ne videti ceo snimak:
morgana Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 (edited) ura, nema dima, sad smrde govna Edited August 9, 2021 by morgana 2 2
3opge Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 52 minutes ago, morgana said: ura, nema dima, sad smrde govna u Zemunu bi cesto smrdele organske svinje, secam se sa nostalgijom 2
gospa buba Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 u Zemunu bi cesto smrdele organske svinje, secam se sa nostalgijom ih! taj svinjac je bio u vojvodjanskoj, subotom pridveche dobacivao je do trga. u to doba kad smo mi sami bili nashi stari a ja izadjem na balkon i kazem - mamo, opet smrdidu. a ona kaze, dakako da smrdidu, nego zatvori pendzer ceri moja nostalgija je bash svasht ponekad sent from novi mnogo jak bubamoto. 1
slepa živana Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 lako je ovima sa devijacijom nosa, ja ta govna osećam još od pre deset dana ako! i treba da se podavimo 1
Hermetico Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 Informer optužio 'Ne davimo Beograd' da su podmetnuli požar na deponiji.
Aleksija Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 40 minutes ago, slepa živana said: lako je ovima sa devijacijom nosa, ja ta govna osećam još od pre deset dana ako! i treba da se podavimo meni sva druga cula otkazuju, ali mi je njuh sve izostreniji. losa kombinacija za zivot u srbiji. skoro da postaje zanimljivo sta ce nam se jos izdesavati dok/ako nekim sticajem okolnosti ovi ne odu. jedino znam da nece biti restrikcija struje, jer televizija.
levi Posted August 9, 2021 Posted August 9, 2021 kucamo na vrata zaboravljenih asova https://rs.n1info.com/showbiz/kejt-hadson-i-edvard-norton-posetili-muzej-nikole-tesle/ Ivona nije stavila svoju sliku na sajt muzeja kao dr Jugoslav, ali zato dominira na muzejskom instagramu https://www.instagram.com/teslamuzej/ 1
Jumanji Posted August 10, 2021 Posted August 10, 2021 Posle kao zagledamo nedovrsene ulice i one raspale "renovirane" posle mesec dana. Ovi aljkavi, neodgovorni i bahati ljudi su probili svako dno, a ovo je bas njihovo ogledalo, ne treba ici dalje uopste.
Recommended Posts