Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, James Marshall said:

Kako bre ne može pa nema jače i aktuelnije priče - ekologija, fondovi, pa talijanske mafioze na tome zgrnule milione svojevremeno, Toni Soprano se bavi waste managementom. 

Postrojenje za preradu otpada u Lilehameru koje servisira i susedne dve opstine godisnje zaradjuje preko 2 miliona evra. Sve legalno i proknjizeno, naravno. Metal pretvaraju u metalne opiljke i prodaju, recikliraju papir i plastiku a za organski otpad imaju mini-elektranu koja proizvodi struju za par okolnih naselja. Tamo covek ako ne udje duboko u posed ne bi imao pojma da tu postoji neko djubre. Dva miliona evra zarade godisnje od djubreta koje proizvodi nekih 60-70 hiljada ljudi.

• +1 4
Posted
24 minutes ago, Ayatollah said:

Nije za utehu, al...

Šteta je ne videti ceo snimak:

Posted (edited)

ura, nema dima, sad smrde govna

Edited by morgana
  • +1 2
  • Haha 2
Posted
52 minutes ago, morgana said:

ura, nema dima, sad smrde govna

u Zemunu bi cesto smrdele organske svinje, secam se sa nostalgijom 

• Haha 2
Posted
u Zemunu bi cesto smrdele organske svinje, secam se sa nostalgijom 
ih!

taj svinjac je bio u vojvodjanskoj, subotom pridveche dobacivao je do trga. u to doba kad smo mi sami bili nashi stari hihi.gif

a ja izadjem na balkon i kazem - mamo, opet smrdidu. a ona kaze, dakako da smrdidu, nego zatvori pendzer ceri moja biggrin.png

nostalgija je bash svasht ponekad cry.gif

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Haha 1
Posted

lako je ovima sa devijacijom nosa, ja ta govna osećam još od pre deset dana

ako! i treba da se podavimo

• Haha 1
Posted

U govnima smo do nosa!

• +1 1
Posted

Informer optužio 'Ne davimo Beograd' da su podmetnuli požar na deponiji.

Posted
40 minutes ago, slepa živana said:

lako je ovima sa devijacijom nosa, ja ta govna osećam još od pre deset dana

ako! i treba da se podavimo

meni sva druga cula otkazuju, ali mi je njuh sve izostreniji. losa kombinacija za zivot u srbiji.

skoro da postaje zanimljivo sta ce nam se jos izdesavati dok/ako nekim sticajem okolnosti ovi ne odu. jedino znam da nece biti restrikcija struje, jer televizija.

Posted

Posle kao zagledamo nedovrsene ulice i one raspale "renovirane" posle mesec dana. Ovi aljkavi, neodgovorni i bahati ljudi su probili svako dno, a ovo je bas njihovo ogledalo, ne treba ici dalje uopste.