Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
sto ?
pa izvor deluje bas verodostojan:evilsmile:
Screenshot_20210808_124823.thumb.jpg.1c468815eb6e8f7863cb392c3fe9a590.jpg
Daa, izvor [emoji55][emoji850]

Mada je Stari grad pocrveneo, 191
Posted
37 minutes ago, Frile said:

kako to "bez oznaka", na kakve oznake misliš?

Mozda misli na broj leta? Tesko da ce bilo sta po Evropi da leti bez registracija (ili flight plan-a)...

Mada mogu da se prate i teretni/drzavni avioni na FR - ja bas pre neku nedelju videh jedan IL-62 iz BEG, mislim da je bio Sudanske vlade.

Drugar koji zivi na NBG kad cuje tako nesto neobicno ponekad onda pita/javi.

Posted

S bilo kog brda da se pogleda pola grada je u bijeloj izmaglici. NBG pogotovo.

Posted

Mutna voda u kupatilu, čak se i neke čestice vide.

Posted

Evo sta kaze gradonacelnik, da, da, on, ne zamenik njegov.

• Wub 1
  • Haha 1
Posted (edited)
4 hours ago, beta kentauri said:

interesantno je da je ovakav požar buknuo samo nekoliko dana pošto su BČE preuzeli kontrolu nad deponijom i pošto kontrolišu ulaske. 

Rešavajutm problem?

Teorija zavere off...

edit: Radomir Lazović sa FBa:

Nakon izveštavanja sa lica mesta požara na deponiji u Vinči, upravo nas je zadržalo privatno obezbeđenje. Očekujemo policiju da interveniše.

Javljamo uskoro šta se dešava.

Edited by ragasto
Posted
5 hours ago, jms_uk said:

Mozda misli na broj leta? Tesko da ce bilo sta po Evropi da leti bez registracija (ili flight plan-a)...

Mada mogu da se prate i teretni/drzavni avioni na FR - ja bas pre neku nedelju videh jedan IL-62 iz BEG, mislim da je bio Sudanske vlade.

Drugar koji zivi na NBG kad cuje tako nesto neobicno ponekad onda pita/javi.

Meni preleću preko glave (kad uzleću/sleću preko B.Brda), sad kad radim od kuće nije mi teško da pogledam na FR kad čujem da tutnji - i po pravilu svi su tu. Neki uključe transponder sa nekoliko minuta zakašnjenja. Većini transportnih na podacima na FR ne piše destinacija, svima piše registracija.

Jedini kojima u skorije vreme nije pisala registradcija su beloruski IL62 - samo se vidi tip aviona pa ih po tome prepoznajem (beloruski rada airlines, jedni od poslednjih preostalih il62 u civilnoj upotrebi). I osim njih, par puta su letela jedan za drugim dva komada AN26 jedan za drugim, jednom sam ih otpratio do sletanja u Danskoj.

• +1 3
Posted

ne mogu uopshte da procenim kako je :blink:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted

Ja sam zatvoren u stanu, nemam pojma kad da otvorim prozore, a varijanta da se evakuisem iz grada nije realna. 

Samo da se razduva ovaj otrov iz vazduha, pa da padne na paradajz, krave i kukuruz, da mozemo da prodisemo. :dry:

Posted

Kod mene je sad bolje, oko 14h bukvalno je dim ulazio kroz prozor i sve je smrdelo na paljevinu.

A kako ovo AirCare aplikacija meri?

Screenshot_20210808-200837.jpg

Screenshot_20210808-200844.jpg